ye-logo.v1.2

У Хмельницькому презентували політичний проект «Сила людей»

Політика 2610

Громадські діячі, депутати місцевих рад кількох областей України вирішили розпочати розбудову нової політичної партії із робочою назвою «Сила людей».

Серед них є й відомі подоляни: депутат Хмельницької обласної ради від ВО «Батьківщина» Олег Демчук, колишній міський голова м. Нетішин Ольга Омельчук та громадський діяч Руслан Рохов. За їхніми словами, нова партія буде принципово відрізнять від вже існуючих. Відмінність ніби-то полягатиме в тому, що партія, яка буде створена в майбутньому будуватиметься «з низу до гори».
У своєму виступі Ольга Омельчук зауважила, що в політиці має бути конкуренція ідей, а не образів. Саме тому, першочерговим завданням для майбутніх активістів є розробка чітких ідеологічних засад діяльності партії.
У політичному русі «Сила людей» запроваджена люстрація. У свої ряди учасники руху відмовляються прийняти депутатів Верховної Ради України, суддів Конституційного Суду, міністрів, голів облдержадміністрацій. На їх думку ці особи вже мали шанс змінити ситуацію в країні на краще, однак не скористалися ним.
Організатори очікують , що кошти для існування руху будуть жертвувати прихильники, а в майбутньому і члени «Сили людей». Така схема, на їх переконання дозволить розвиватись партії без олігархів, та працювати на користь громадянина.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую