ye-logo.v1.2

Футбол. «Сліпий» жереб знову «завів» подільське дербі у Волочиськ

Спорт 3437
У ПФЛ змінили календар матчів на друге коло в другій лізі групи А та склали графік матчів у третьому колі
У ПФЛ змінили календар матчів на друге коло в другій лізі групи А та склали графік матчів у третьому колі. Фото: з архіву

У ПФЛ провели жеребкування календаря другої ліги групи «А» на друге та третє кола.

Вже 9 вересня завершується перше в чемпіонаті України серед команд другої ліги в групі «А». Хмельницьке «Поділля» вдома прийме «Арсенал-Київщину» з Білої Церкви, а волочиський «Агробізнес» - вінницьку «Ниву-В». А потім… одразу стартує друге коло.

Сьогодні, 7 вересня, Професіональна футбольна ліга України провела пережеребкування календаря на друге коло, яке стартує 16 вересня, та третє коло (яке розпочнеться 31 березня). Відкорегували матчі другога кола через те, що ФК «Черкаський Дніпро-Академія-2» та «ФК Тернопіль» знялися зі змагань, а в групі залишилася непарна кількість команд. Через це вийшло так, що кожного туру відпочивали дві команди. Отож, завдяки пережеребкуванню, із другого кола в групі «А» в кожному турі всі команди гратимуть. Але результати такого жеребу стали доволі несподіваними.

Зокрема, вже 16 вересня в Волочиську знову зійдуться «Агробізнес» та «Поділля», які нещодавно грали між собою. Тоді перемогла команда з Волочиська 2:1. Потім «Поділля» вдруге у сезоні поїде до Вінниці, де зіграє з «Нивою-В» (у першому колі матч завершився внічию 0:0). «Що я вам скажу… це сліпий жереб. На то він й називається «сліпим», що може буде ось так, як вийшло», - прокоментував журналісту сайту «Є» результати президент «Поділля» Євген Бейдерман. «Відверто кажучи, нам все одно, де грати, - заявив «Є» головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Перед нами стоять чіткі завдання – грати на перемогу. Можливо, на перший погляд, новий календар для нас зручніше, ніж був, але простих матчів не буде. 16 вересня нам грати з «Поділлям», а вже 20 вересня на Кубок України проти рівненського «Вереса». Ми готуємося до кожної «битви», незважаючи на те, граємо вдома чи на виїзді».

Календар матчів другого та третього кола в другій лізі групі «А» - на сайті ПФЛ.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую