ye-logo.v1.2

Футбол. ФК «Хмельницький» - «Агробізнес»: несподіваний результат із присмаком сенсації(ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 5256

Лідер другої ліги групи «А» чемпіонату України зіграв черговий товариський матч.

Волочиський «Агробізнес», готуючись до весняної частини чемпіонату, провів свій черговий контрольний матч у Хмельницькому. Цього разу суперником професійного клубу став аматорський колектив ФК «Хмельницький». Щоправда, на полі ДЮСШ №1 грали не статуси, а футболісти…

Та нинішній ФК «Хмельницький», який після осінньої частини чемпіонату України серед аматорів у групі 1 посідає останнє 9 місце – справжня темна конячка. У команди змінився наставник – замість Сергія Жицького призначили Петра Червіня, який у 2006/2007 та 2011 роках тренував тернопільську «Ниву». А першому таймі проти «Агробізнеса» вийшли лише двоє футболістів, які грали восени за хмельничан – Артем Романюк та Артем Гайдаш. Решта – гравці, які прибули на перегляд.

«Агробізнес» вийшов на матч бойовим складом, за виключенням травмованих Пліса, Атласюка та Чорнобая. І, здавалося, команда з Волочиська мала б в тренувальному режимі на слизькому полі зіграти «на класі» та здобути перемогу. Але… схоже бажання потенційних новачків ФК «Хмельницький» у першому таймі цього спарингу стало вирішальним.

"Агробізнес" у цьому матчі грав у помаранчевий майках, а ФК "Хмельницький" - салатових.

Попри статус товариського, матч "Хмельницький" - "Агробізнес" був доволі цікавим.

Вже на другій хвилині матчу хмельничанам вдалося відкрити рахунок у грі – відзначився Гайдаш. Волочиські футболісти одразу ж пішли у наступ, аби якнайшвидше відновити паритет. Ось тільки створити щось біля воріт суперника на вдавалося. Та справжнім провалом для «Агробізнеса» став проміжок з 32 до 40 хвилин. Спочатку успіх хмельничан подвоїв потенційний новачок, а на 35 хвилині відзначився й Артем Романюк. На 40 хвилині рахунок став взагалі 4:0 (забив ще один футболіст) на перегляді. Такого, схоже, мало хто очікував. Адже «Агробізнес» ще в жодному матчі не пропускав таку кількість голів.

Богдан Семенець - кращий бомбардир другої ліги групи "А" зіграв лише в першому таймі.

Утім, під завісу тайму, на 43 хвилині, волочиська команда відіграла один гол – відзначився Микола Темнюк.
Після перерви старший тренер «Агробізнеса» випустив декількох «свіжіших» гравців і номінальним гостям вдалося діяти швидше та небезпечніше. Утім, забити… Натомість ФК «Хмельницький» виглядав слабше, ніж у першому таймі. Схоже, команда почала грати по рахунку. Та й суперник йшов великими силами, намагаючись врятувати матч попри те, що статус його неофіційний. І на 55 хвилині «Агробізнесу» вдалося скорити відстань – простріл Івана Когута замкнув… захисник хмельничан. Автогол і рахунок 4:2. Потім двічі забивати мав Микола Темнюк. Але спочатку нападник волочищан не переграв голкіпера, а потім не влучив із метрів шести у ворота. Утім, Темнюк таки забив. Сталося це на 75 хвилині, коли «Агробізнес» заробив пенальті. Микола розвів м’яч та голкіпера хмельничан по різним кутам і в матчі з’явилася інтрига.

Артем Гайдаш - автор першого голу в ворота "Агробізнеса".

Автогол у ворота ФК "Хмельницький".

«Агробізнес» штурмував ворота ФК «Хмельницький», але здобути нічию так і не зміг. Команда Червіня перемогла 4:3.
«Звісно, неприємно програвати, - каже старший тренер «Агробізнеса» Ігор Шишкін. – Хлопці зараз під сильним навантаженням, тому іноді й не вистачало свіжості в діях. Але нічого трагічного не сталося. Працюємо далі та готуємося до весняної частини чемпіонату». Нагадаємо, волочиська команда раніше переграла хмельницьке «Поділля» - 1:0 та ФК «Малинськ» - 4:3.

Микола Темнюк оформив дубль у матчі - гол з гри, ще один - з пенальті.

Свій наступний спаринг «Агробізнес» знову зіграє в Хмельницькому. 17 лютого на полі ДЮСШ №1 вони приймуть ще один аматорський колектив – «ОДЕК» із Оржіва.

Ну, а ФК «Хмельницький», за словами адміністратора команди Петра Булкіна, продовжить пошуки підсилення складу, і наступного вік-енду також проведе товариський матч. Щоправда, з суперником ще не визначилися.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую