ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Кристал»: одна команда атакувала, інша – забивала (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 6808

Хмельничани, готуючись до відновлення чемпіонату, зіграли товариський матч з аматорським клубом.

Хмельницьке «Поділля» ніяк не може здобути бодай нічию в контрольних поєдинках цієї футбольної зими. І, на перший погляд, нинішній суперник хмельничан – чортківський «Кристал», мав би стати тим клубом, над яким «Поділля» може здобути перемогу. Адже «Кристал» виступає в аматорському чемпіонаті України. Утім, це не той «Кристал», який був восени 2017-го…

Останнім часом у Чорткові сталися кардинальні зміни. До Хмельницького команда прибула в значно оновленому складі на чолі з тренером Петром Червінем. Саме цей фахівець та значна частина футболістів, які сьогодні зіграли за «Кристал», ще місяць тому були в розташуванні ФК «Хмельницький» та обіграли волочиський «Агробізнес». Сьогодні ж вони вже в складі чортківського клубу виступили проти «Поділля».

"Поділля" в цьому матчі зіграло в салатових майках, а "Кристал" у білих футболках.

Віталій Каверін, екс-гравець київського "Динамо", зіграв весь матч за "Поділля", але поки він не є гравцем хмельницького клубу.

Артем Макарченко мав щонайменше дві нагоди забити в ворота "Кристалу".

Вже на 10 хвилині матчу хмельничани мали шанс відкрити рахунок у матчі. Віталій Каверін, який вже другу гру поспіль з’являється в складі «Поділля», вивів віч на віч із голкіпером гостей Артема Макарченка. Утім, голкіпер «Кристала» виграв цю дуель. Міг після кутового забити і Сергій Швець – але знову «на висоті» був голкіпер чортківців. А потім… помилка хмельничан на власній половині поля, стрімка атака гостей і гол у ворота Сергія Дворника.

«Поділля» продовжило атакувати і через п’ять хвилин було близьким до голу. Цього разу помилилися гравці «Кристалу» і м’яч перехопив Віталій Каверін. Досвідчений півзахисник пробив, але м’яч, зачепивши захисника гостей, пролетів повз ворота. А після подачі кутового удар Сергія Швеця відбив голкіпер «Кристалу». Він же врятував свою команду від голу і після удару Андрія Маховки.

"Поділля" весь матч тримало в напрузі захист гостей.

Чортківці, по суті, не турбували Дворника. Але «взяли» суперника дисципліною в лінії захисту та реалізацією своїх моментів. Так, на 36 хвилині матчу «Кристалу» вдалося провести швидку контратаку та вдруге вразити ворота «Поділля».

Сергій Швець підключався до атак "Поділля" під час стандартних положень.

Владислав Гресь вивів "Поділля" на гру з "Кристалом" у статусі капітана команди.

Після перерви хмельничани продовжили домінувати на полі. Утім, втілити свою перевагу в забиті голи ніяк не могли. Або ж вдало грав воротар «Кристалу», або ж самі футболісти хмельницького клубу марнували свій шанс.
І все таки господарям поля вдалося розпечатати ворота гостей. Сталося це на 85 хвилині, коли подачу з кутового Каверіна замкнув Швець. Більше голів у цьому поєдинку не було. «Кристал» переміг з рахунком 2:1.

Вже у понеділок, 12 березня, «Поділля» проведе свій черговий спаринг. Цього разу суперником стане ФК «Хмельницький». Матч пройде на полі ДЮСШ №1 о 12.30.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую