ye-logo.v1.2

Кубок України з футболу. «Поділля» зіграє в Хмельницькому

Спорт 2246
У серпні 2016 року команда з Запоріжжя в Хмельнциькоум виграла 2:1. Але то був матч чемпіонату та й Металург був інший...
У серпні 2016 року команда з Запоріжжя в Хмельнциькоум виграла 2:1. Але то був матч чемпіонату та й Металург був інший.... Фото: з архіву

Відбулося жеребкування першого попереднього етапу.

На цьому етапі змагань у боротьбу вступають кращі аматорські клуби країни та команди, які в новому сезоні гратимуть у чемпіонаті України з футболу в другій лізі. А в ній, нагадаємо, виступатиме й хмельницьке «Поділля».

Сьогодні, 10 липня, хмельничани дізналися ім’я суперника в Кубку України. Ним, волею жереба, став муніципальний футбольний клуб «Металург» із Запоріжжя. Команда, яка була створена ще минулого року.

«Суперник не простий, - каже головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Її очолює відомий наставник Олег Таран. Звісно, ми ще не готові до цього матчу, оскільки потрібно вивчити суперника. Як раз цим вже почали займатися, адже часу обмаль».

Отож, свій матч «Поділля» проти «Металурга» проведе 18 липня в Хмельницькому на центральному стадіоні о 18.00. Команда, яка переможе, пройде до наступного етапу, на якому в бій «підуть» клуби першої ліги. Серед них і волочиський «Агробізнес».

Нагадаємо, 21-22 липня розпочнеться і чемпіонат України в першій та другій лігах. Обидва представники Хмельниччини свої перші матчі проведуть у гостях.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую