ye-logo.v1.2

Футбол. “Агробізнес” - “Зірка”: нарешті дочекалися (ВІДЕО)

Спорт 2581

Волочиська команда здобула першу перемогу в сезоні, “розтрощивши” гостей з Кропивницького.

Три поспіль нічиїх, всього шість “мирових” у 13 попередніх матчах - саме такий був доробок волочиського “Агробізнесу” до поєдинку проти “Зірки” з Кропивницького. І в 14 поєдинку у першій лізі “Агробізнес”, нарешті, здобув перемогу. До того ж, доволі впевнену - з рахунком 5:0.

Поєдинок на стадіоні “Юність” став останнім у першому колі. А матч “Агробізнес” - “Зірка” спеціалізовані футбольні ресурси назвали битвою аутсайдерів, за якою в прямому ефірі можна було спостерігати в прямому ефірі на сайті “Є”.
“Зірка”, хоч і посідає останнє місце в першій лізі, але має в своєму активі одну перемогу. Саме цей факт не дозволяв тренерському штабу недооцінювати суперинка. Адже в складі кропивничан чимало молодих талановитих футболістів, які можуть “провалити” безліч матчів, а потім дати бій будь якій команді. Утім, “Зірці” не вдалося набрати очки в Волочиську. Заслуга в цьому... футболістів “Агробізнесу”.

Господарям поля вже на 12 хвилині вдалося провести результативну атаку, яка завершилася влучним ударом Богдана Семенця. Ще через 13 хвилин успіх “Агробізнесу” подвоїв Руслан Черненко. Незавжаючи на рахунок 2:0, футболісти з Волочиська не зупинялися, а продовжували атакувати ворота суперника. І на 39 хвилині Богдан Семенець оформив будль у грі, забивши п’ятою!

Після перерви “Агробізнес” знову забив. І знову Семенець. Щоправда, гол не зарахували, зафіксувавши у форварда положення поза грою. Та минуло лище дві хвилини, як рахунок все одно став 4:0. Влучним ударом на 50 хвилині відзначився Андрій Скакун. На 77 хвилині ще одна атака волочиського клубу завершилася взяттям воріт “Зірки” - забив Артур Думанюк. Звісно, матч міг завершитися й з більшим рахунком. Утім, “Агробізнесу” більше не вдалося реалізувати свої моменти. Отож, 5:0 - перша перемога та ще й з розгромним рахунком.

Вже третього листопада “Агробізнес” знову зіграє у Волочиську. В гості завітає харківський “Металіст-1925”. Матч розпочнеться о 14.00, а сайт “Є” планує його показати в прямому ефірі.

До вашої уваги відеоогляд матчу “Агробізнес” - “Зірка”, а також коментарі тренерів команд після гри

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую