ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. Десять голів у Старокостянтинові

Спорт 3179
В обласній Прем
В обласній Прем'єр-лізі першість продовжиться 31 серпня. Фото: з архіву

У Прем’єр-лізі зіграні матчі шостого туру.

Звітний тур в чемпіонаті Хмельницької області з футболу серед команд Прем’єр-ліги видався не повним. Адже один із поєдинків – «Іскра» - «Епіцентр» відбудеться 30 липня. У решті ж двох матчах було забито 15 голів.

У Кам’янці-Подільському «Фортеця» приймала красилівський «Случ». Гості, які намагаються наздогнати в турнірній таблиці дунаєвецький «Епіцентр», змогли досягнути бажаного результату. «Случ» переміг з рахунком 4:1.

До теми: «Поділля» – «Нива»: спаринг з одним голом (ФОТО+ВІДЕО)

А ось у Старокостянтинові, де місцевий «Случ» приймав ФК «Хмельницький», глядачі стали свідками десяти забитих голів. Дев’ять з яких у ворота хмельничан. Дублями в «Случа» відзначилися Андрій Мартинюк, Максим Маховський та Станіслав Штаненко. Ще по голу забили Владислав Осацький, Ростислав Гришак та Андрій Тимчук. Отож, 9:1 на користь команді зі Старокостянтинова.

Наразі в обласній Прем’єр-лізі настає пауза, а матчі наступного туру заплановані на 31 серпня.

А тим часом й досі не вирішене питання участі старокостянтинівської команда в чемпіонаті України серед аматорів. «У нас є бажання грати в аматорській першості, - каже Ігор Шишкін, головний тренер «Случа». – Але остаточне рішення чи виступатимемо ми в чемпіонаті України буде наступного тижня».

Читайте також: «Агробізнес» поповнився двома гравцями «Дніпра» та одним із «Волині»

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую