ye-logo.v1.2

«Агробізнес» підписав ще двох гравців та зіграв з «Волинню»

Спорт 2552
Волочиський Агробізнес готується до чемпіонату в першій лізі, який стартує 27 липня, на Закарпатті
Волочиський Агробізнес готується до чемпіонату в першій лізі, який стартує 27 липня, на Закарпатті. Фото: ФК Агробізнес

Команда з Волочиська на закарпатських зборах зіграла перший контрольний матч.

Для «Агробізнеса» гра проти луцької «Волині» стала вже третьою у цьому міжсезонні. Попередні матчі, нагадаємо, проти ПФК «Львів» та «Карпат» завершилися з рахунками 3:3 та 0:2 відповідно. Нині ж команда з Волочиська готується до нового чемпіоанту України в першій лізі на Закарпатті, де запланувала зіграти чотири спаринги, один із яких зіграла вчора, 10 липня.

Із перших хвилин поєдинку головний тренер «Агробізнеса» Остап Маркевич випустив основних футболістів своє команди - Бойчука, Слотюка, Курила, Гагуна, Кухарука, Черненка, Грушу, Семенця, Миколу Когута та новачка Зінкевича. Місце у воротах довірив футболісту, який прибув на перегляд. І вже на початку поєдинку (на четвертій хвилині) команда з Хмельниччини повела в рахунку. Відзначився Богдан Семенець. Але ще до перерви Бартулович на 38-хвилині матчу зрівняв рахунок.

У другому таймі Маркевич залишив із першої половини матчу лише воротаря, Курила та Бойчука, випустивши на поле вийшли Вергун, Палюх, Іван Когут та ряд футболістів, що перебувають на переглядів. Двоє з яких вже стали гравцями «Агробізнеса». Отож, відтепер за волочиську команду виступатимуть Роман Дідик та Назар Стасишин. Дідику в грудні лише виповниться 17 років і він є вихованцем львівських «Карпат». На професійному рівні він ще не грав. Стасишину в серпні виповниться 22 роки. Попереднім клубом цього захисника є львівські «Карпати», в складі яких Назар минулий сезоні відіграв у чемпіонаті України U-21.

Ну, а матч проти «Волині» так і завершився внічию 1:1. Свій наступний поєдинок «Агробізнес» проведе в Ужгороді 14 липня. Суперником стане дебютант другої ліги – ФК «Ужгород».

Читайте також: Хмельничанка виграла Всесвітню Універсіаду в Неаполі

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую