ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» зіграло з «Діназом» та пішло на «канікули»

Спорт 2302
Поділля зіграло з Діназом на Київщині та не змогло переграти суперника
Поділля зіграло з Діназом на Київщині та не змогло переграти суперника. Фото: з архіву

Хмельничани провели перенесений матч 18 туру на Київщині.

Сьогодні, 20 листопада, хмельницьке «Поділля» в Вишгороді Київської області провело свій заключний матч у 2019 році проти «Діназа». Після перемоги над «Калушем», хмельничанам не вдалося здобути чергову перемогу в чемпіонаті та піти на зимовий відпочинок у гарному настрої.

«Ми мало моментів створили попереду, - телефоном після матчу журналісту сайту «Є» сказав головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Мабуть, тому і не змогли здобути залікові очки. Взагалі питань по матчу чимало. Я й досі не можу зрозуміти, до прикладу, чому на гру призначили арбітра з Києва. Як киянин може обслуговувати матч за участі київської команди? Але це питання більше риторичне. Вертаємося додому та будемо думати вже про підготовку до весняної частини чемпіонату».

Ну, а сам матч видався щедрим на голи. Вже на 7 хвилині Ян Морговський вразив ворота «Діназа», але арбітр не зарахував його, зафіксувавши офсайд у гравця «Поділля». Але гості все одно забили першими. На 37 хвилині Віталій Каверін (який на 15 міг забити, але «Діназ» врятувала поперечина) зі штрафного навісив у штрафний майданчик киян, де Роман Опря прокинув м’яча вперед, а там Ярослав Шпікула перевів його у сітку воріт. Щоправда, перевага хмельничан була недовгою. На 45 хвилині арбітр Олександр Солов’ян, після падіння в штафному майданчику «Поділля» гравця «Діназу», призначив пенальті у ворота Андрія Федоренка, який реалізував Олексій Бриженко. Рахунок став 1-1.

А в другому таймі «Діназу» вдалося забити ще два голи та виграти матч з рахунком 3-1.

Отож, «Поділля» поки що посідає четверте місце з 29 очками. Але вже 23-24 листопада ситуація в турнірній таблиці може змінитися, оскільки відбудуться матчі 22 туру. Хмельничани його пропускатимуть. Ну, а наступний офіційний матч у другій лізі «Поділля» зіграє вже навесні 2020 року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую