ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» за два тижні зіграє чотири матчі

Спорт 2218
Хмельницьке Поділля з 5 по 15 лютого зіграє 4 товариські матчі
Хмельницьке Поділля з 5 по 15 лютого зіграє 4 товариські матчі. Фото: з архіву

Перший спаринг у зимовій перерві хмельницька команда проведе в Вінниці.

Футболісти «Поділля» продовжують підготовку до весняної частини чемпіонату України в другій лізі, яка стартує 22 березня. І вже найближчим часом хмельничан проведуть ряд контрольних матчів.

Як ми вже повідомляли, першим спаринг-партнером хмельничан стане вінницька «Нива», з якою «Поділля» зіграє 5 лютого в Вінниці. А потім, 8 лютого, у Хмельницькому пройде матч проти волочиського «Агробізнесу». Далі на команду Віталія Костишина очікують ще два контрольні поєдинки.

12 лютого «Поділля» в Хмельницькому прийматиме тернопільську «Ниву». А 15 лютого вирушить у Житомир, де зіграє з «Поліссям». Як розповів сайту «Є» президент ФК «Поділля» Євген Бейдерман, на цьому спаринги команди під час зимової перерви не завершаться. «Тренерський штаб вже працює над тим, або провести ще ряд контрольних матчів після 15 лютого», - сказав Євген Станіславович. Щодо нових футболістів, то їх поки що в розташуванні клубу немає.

А ось волочиський «Агробізнес», як відомо, вже першого лютого проведе свій перший контрольний матч в Івано-Франківську проти «Прикарпаття». Четвертого лютого – в Моршині проти «Калуша». А після гри з «Поділлям» 8 лютого, «Агробізнес» зіграє в Вінниці з «Нивою» 13 лютого. Визначилися і з суперником на контрольну гру 17 лютого. Ним буде чемпіон Львівщини 2019 року - ФК «Юність» з Верхньої Білки. Наразі в розташуванні волочиської команди є ряд потенційних новачків, прізвища яких поки не розголошують.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую