ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» та «Поділля» запланували контрольні матчі

Спорт 2296
Поділля та Агробізнес проведуть між собою спаринг 8 лютого в Хмельницькому
Поділля та Агробізнес проведуть між собою спаринг 8 лютого в Хмельницькому. Фото: з архіву

Найближчим часом команди розпочнуть активну підготовку до весняної частини змагань.

Два представники Хмельниччини в Професіональній футбольній лізі – волочиський «Агробізнес» та хмельницьке «Поділля» запланували перші спаринги під час зимової перерви в своїх чемпіонатах.

Так, «Агробізнес», який виходить з відпустки 20 січня, вже визначився з чотирма матчами, які проведе в лютому. Вже першого лютого команда під керівництвом Олександра Чижевського в Івано-Франківську планує зіграти з «Прикарпаттям», а 4 лютого – в Моршині Львівської області запланували контрольний поєдинок із ФК «Калуш». 13 лютого «Агробізнес» вирушить у Вінницю, де зіграє з «Нивою». А перед цим, 8 лютого, в Хмельницькому пройде спаринг із «Поділлям».

Хмельницьке «Поділля», як розповів головний тренер команди Віталій Костишин, окрім матчу з «Агробізнесом», має домовленість і з вінницькою «Нивою». «Планує провести спаринг у Вінниці 5 лютого, - сказав Віталій Володимирович. – Із наступними контрольними поєдинками ще визначаємося».

В обох клубах поки що немає нових футболістів. Саме під час підготовки до футбольної весни «Поділля» та «Агробізнес» планують переглянути потенційних новачків, які можуть підсилити ці команди.

Нагадаємо, «Агробізнес» в першій лізі посідає 6 місце і свій перший офіційний матч 2020 року проведе 22 березня в Львові проти «Руху». Хмельницьке «Поділля» в другій лізі групі «А» йде на шостій позиції, і 22 березня має провести матч у рідних стінах проти «Чайки» з Петропавлівської Борщагівки Київської області.

Читайте також: «Поділля» пішло в відпустку без п’ятьох футболістів

Читайте також: Екснаставник львівських «Карпат» очолив волочиський «Агробізнес»

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую