ye-logo.v1.2

Спортивні заклади Хмельниччини отримали новий інвентар та навіть автомобіль

Спорт 1652
Для оновлення матеріальної бази спортивних закладів з обласного бюджету виділили 1,6 мільйона гривень
Для оновлення матеріальної бази спортивних закладів з обласного бюджету виділили 1,6 мільйона гривень. Фото: adm-km.gov.ua

Також спортсменам області вручили почесні грамоти.

Сьогодні, 16 вересня, на головній площі міста керівництво області привітало визначних спортсменів і тренерів краю з Днем фізичної культури та спорту, який відзначався минулої суботи. З нагоди свята представникам спортивних закладів Хмельниччини було передано новий інвентар і форму. Один з них навіть отримав автомобіль. Про це повідомила пресслужба Хмельницької облдержадміністрації.

За її інформацією, цьогоріч з нагоди Дня фізичної культури та спорту з обласного бюджету виділили 1,6 мільйона гривень. За ці кошти фізкультурно-спортивним закладам було придбано необхідне устаткування. Наприклад, Хмельницька обласна школа вищої спортивної майстерності, крім спортивного інвентарю для тхеквондо, отримала автомобіль «Renault Logan універсал».

Спортивний інвентар та форму вручили й іншим закладам краю. Серед них — Хмельницький регіональний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт», Хмельницька обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», Хмельницька обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Колос», Хмельницька дитячо-юнацька спортивна школа «Динамо» та Хмельницька обласна дитячо-юнацька спортивна школа.

Новий автомобіль вручили Хмельницькій обласній школі вищої спортивної майстерності. Фото: adm-km.gov.ua

Новий автомобіль вручили Хмельницькій обласній школі вищої спортивної майстерності. Фото: adm-km.gov.ua

«Також визначних діячів фізкультури та спорту області нагородили почесними грамотами та подяками облдержадміністрації. Їх отримали 14 спортсменів, тренерів і фахівців спортивної галузі та 12 ветеранів фізичної культури та спорту», — повідомили у пресслужбі Хмельницької облдержадміністрації.

Читайте також: Хмельницькі волейболістки виграли Кубок України

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую