ye-logo.v1.2

Футбол. Феєрія голів від «Поділля» та нічия «Епіцентру»

Спорт 2636
Хмельницьке Поділля 6 березня в Туреччині зіграло одразу два контрольні матчі
Хмельницьке Поділля 6 березня в Туреччині зіграло одразу два контрольні матчі. Фото: facebook.com/olga.new.lines

Хмельницька та дунаєвецька команди провели свої контрольні матчі.

Сьогодні, 6 березня, хмельницьке «Поділля» та дунаєвецький «Епіцентр», які проводять навчально-тренувальні збори в Туреччині, зіграли чергові спаринги. Хмельничани, як вже повідомляв сайт «Є», зіграв одразу два матчі, а дунаєвчани – один.

Спочатку «Поділля» провело гру з 17-річними юнаками академії «Дніпра». Головний тренер хмельничан задіяв у цьому матчу футболістів, які мали менше ігрової практики у попередніх спарингах. Юним футболістам «Дніпра» було доволі важко протистояти одному з лідерів чемпіонату України в другій лізі. А відтак «Поділля» без проблем здолали суперника, забивши сім голів. Двічі у воротах «Дніпра» відзначився Фаді Салбак, по голу забили Артем Романюк та Владислав Прильопа. Ще три голи забив гравець, який перебуває на переглядів в «Поділлі».

У другому матчі суперником хмельничан став аматорський клуб Туреччини. У ньому, між іншим, на заміну виходили Салбак та Прильопа. Ось тільки голів ці форварди не забивали. Гра завершилася внічию 2:2, а голи в складі подолян забили Володимир Савошко та Ігор Карпенко.

Цей спаринг для «Поділля» був заключним на зборах у Туреччини. Вже 7 березня команда повертається в Україну, де після нетривалого відпочинку, продовжить підготовку до матчів у другій лізі.

Ще один представник Хмельниччини в другій лізі – дунаєвецький «Епіцентр», сьогодні зіграв із запорізьким «Металургом». Команда Ігоря Бадла, створивши ряд моментів, не змогла реалізувати їх та пропустила першою. Це сталося в другому таймі, коли «Металург» заробив пенальті, який реалізував Едуард Сарапій. Утім, дунаєвчани змогли відігратися, коли потужним та точним ударом «вистрілив» Тарас Червонецький. У підсумку 1:1.

Вже 8 березня «Епіцентр» зіграє зі збірною Монголії, а 10 березня – з криворізьким «Кривбасом».

Нагадаємо, першість України з футболу в другій лізі відновиться 19 березня. І у Хмельницькому одразу ж пройде подільське дербі, адже «Поділля» прийматиме «Епіцентр».

Читайте також: «Агробізнес» дізнався суперника в півфіналі Кубка України

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую