ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» та «Епіцентр» проведуть чергові спаринги в Туреччині

Спорт 1608
ФК Поділля завершує підготовчі збори в Туреччині
ФК Поділля завершує підготовчі збори в Туреччині. Фото: facebook.com/fcpodillya

Команди продовжують підготовку до чемпіонату.

Сьогодні, 6 березня, представники Хмельниччини в чемпіонаті України з футболу в другій лізі групі «А», проведуть свої чергові контрольні поєдинки на зборах у Туреччині. Хмельницьке «Поділля» зіграє два матчі, а дунаєвецький «Епіцентр» - один.

Хмельничани, які в попередньому спарингу проти «Альянсу» з Липової Долини, перемогли з рахунком 1:0 (гол забив Владислав Прильопа), 6 березня зіграють два матчі різними складами. Зокрема, молодь «Поділля», яка має мало ігрової практики на зборах, зіграє з командою Академії «Дніпра U-17». В іншому матчі «Поділля» зіграє з одним із аматорських клубів Туреччини.

Крім цього, «Поділля» продовжує активну роботу на трансферному ринку. Хмельничани уклали угоду з черговим новобранцем. Лави команди поповнив 25-річний захисник Олександр Пернацький. Його контракт із «Поділлям» розрахований на 1,5 роки. Останні три сезони Пернацький виступав за команди Чехії.

Найвірогідніше, що ці поєдинки для «Поділля» на зборах у Туреччині стануть останніми, адже команда 7 березня планує повертатися в Україну.

Дунаєвецький «Епіцентр» 6 березня проведе спаринг проти запорізького «Металурга». Також у клубі повідомили про інших найближчих суперників. Так, 8 березня «Епіцентр» зіграє зі збірною Монголії, яка в рейтингу ФІФА займає 190 місце в світі з 210 збірних. А 10 березня запланований спаринг проти криворізького «Кривбаса».

Зауважимо, що матч «Епіцентр» - «Металург» запланований в прямому ефірі на каналі запорізького клубу.

Нагадаємо, «Поділля» та «Епіцентр» відновлять свої матчі в першості України в другій лізі 19 березня очним протистоянням у Хмельницькому.

Читайте також: «Агробізнес» дізнався суперника в півфіналі Кубка України

Нічия «Епіцентру», новачок «Поділля»

«Агробізнес» - «Шахтар»: пенальті, незарахований гол та історичне досягнення

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую