ye-logo.v1.2

Волейбол."Новатор" - "Буревісник": другий матч і зовсім інший результат (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 2826

Завершилися поєдинки 12 туру чемпіонату України серед команд Суперліги.

Дещо несподівана поразка "Новатора" в першому домашньому протистоянні з чернігівським "Буревісником" по-спортивному розізлила хмельницьким волейболістів. У другому матчі проти "Буревісника" це вже був дещо інший "Новатор".

Підтримка трибун, концентрація гравців, емоційні "святкування" виграних подач - все це в комплексі призвело до того, що "Новатор" зробив те, що очікували від нього вболівальники.

Вже у першій партії стало зрозуміло, що хмельничани навряд чи "стануть на граблі" першого матчу, в якому вони поступилися з рахунком 1:3. Зробивши потужний запас у 8 очок, підопічні Романа Ковальчука впевнено довели перший сет до перемоги, вигравши 25:18.

Матч "Новатора" з "Буревісником" тривав 84 хвилини

Не завжди удари гостей вдавалося блокувати хмельничанам.

Та головне побоювання прихильників "Новатора" полягало в тому, чи не розслабиться команда в другій партії. Але волейболісти команди-господаря грали так, наче рахунок у матчі був 0:0. Звісно, гості боролися до останнього, намагалися створити те, що їм вдалося у першому матчі. Утім, "Новатор" був готовий до такого сценарію. А тому час від часу дивував суперника різними комбінаціями, які приносили залікові очки. У підсумку 25:21 та рахунок у грі 2:0.

Найважчою була третя партія.

Сергій Попов, ліберо ВК "Новатор"

Богдан Середа (№4) та Михайло Главчук (№2) провели непоганий матч

Третя партія була вирішальною. "Буревіснику" необхідно було вигравати цей сет, аби спробувати зачепитися за очки в цьому матчі. Тому гості іноді йшли в ва-банк, але ж хмельничани часто читали комбінації чернігівської команди та не давали супернику піти у відрив. Гра йшла на рівних. За рахунку 23:21, здавалося, що ось-ось і матч завершиться. Але Юрій Паласюк подав у сітку. Використати шанс наздогнати в рахунку гостям завадив... Олексій Денін. Він же і поставив крапку в сеті (25:22) і в цілому матчі - 3:0.

Капітан "Новатора" Дмитро Федоренко (№17) приносив очки команді завдяки своїм потужним ударам.

Іноді емоції гравців "Новатора" зашкалювали

Олексій Денін (№7) поставив крапку в матчі з "Буревісником"

"Новатор", після 12 турів, продовжує посідати 3 місце. В активі хмельничан 41 очко. У "Вінниці", що йде четвертою, 33 бали, а в "Буревісника" - 31. Вже в наступному турі "Новатор" зможе оформити "юридично" своє потрапляння до "фіналу чотирьох". 24-25 лютого хмельничани вдома приймуть аутсайдера першості - "Фаворит" з Лубнів Полтавської області.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую