emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт

Блоги користувачів

Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

блоги журналістів

Порушення правил дорожнього руху інспекторами ДАІ в хмельницькому

13 Жовтня 2013 Як хмельницькі "даішники" труять газом водія (ВІДЕО) Більше дивись у новинах та коментарях на сайті Є" http://ye.ua/news/news_13941.html       Це ще одна рубрика на нашому блозі  STOP ДАІ   про порушення правил до...    читати далі»

Марафон

Біг ЗА МИР в Хмельницькому. 19-20 червня КОЖЕН бажаючий. Спонсори забігу підтримуються. Тел. 097 173 92 02    читати далі»

теги: марафон 9569 0

За дві криниці до прірви. Частина 1

Цього року, року Божого 2011 від Різдва Христового, стоїть невимовна спека. У селі тільки й розмов про те, що буде голод, а за Радянської України, за Совєтського Союзу все було інакше: і хліб був по 16 копійок, і за пенсію можна було не тільки прожити до наступної, а й відкласти на потім - на чор...    читати далі»

ОСІНЬ ВИБОРУ

Для людей, далеких від політики, всі вибори схожі. Насправді ж вони завжди різні. Особливості Парламентські вибори 2012 року для України особливі. Не лише тому, що нарешті завершує свою роботу депутатський корпус сьомого скликання, який самовільно, всупереч Конституції України, на півто...    читати далі»

Смертельна загроза

І сьогодні наш селянин спокійний, бо впевнений, що він буде так само потрібний китайцеві, арабові, єврею – всім, хто прийде на його землю. Він спокійний, як їжачок, якому не страшний ніякий звір, бо він має колючки. Їжачок вільно перебігає автомобільну трасу, не усвідомлюючи, що колючки вже...    читати далі»

Кумедні шапочки, відпочинок і географія

На фестивалі щодня були дощі, самі безбашені не ховалися від них взагалі, передбачливі - носили з собою парасольки, дощовики, плащ-палатки, і х-тось просто хоодив у шляпках: і в дощ і в сонце захист є. Ми трохи назбирали кадрів хто в чому ходив, а також понаблюдали хто і як розважався в перервах ...    читати далі»

блоги користувачів

12-13 жовтня Міжнародна виставка котів «Миллион сердец на OktoberCatFest»

  Дорогие друзья ! КЛК «Оскар» приглашает  всех заводчиков и владельцев кошек 12-13 октября 2013 г. в город Хмельницкий (Украина) на ежегодную осеннюю выставку кошек«Миллион  сердец на OktoberCatFest» WCF License L# 131030 - EUROPE CONTINENT SHOW - UKA-050 Адрес проведения: г.Хмельницкий, ул.Подольская, 109/1 «Торгово-промышленная палата» На выставке будут работать эксперты международной категории: Сергей Васильевич Жигу...    читати далі»

Музей – музейникам, або На що не поскаржаться працівники художнього музею

  Завжди цікаво побувати за лаштунками тих закладів, де зазвичай буваєш просто гостем. У Хмельницькому обласному художньому музеї бувати не доводилося ніколи, а випало потрапити одразу на роботу, якавидавалася творчою й багатообіцяючою. Хмизу в багаття цікавості додавало й те, що цей заклад позиціонує себе як єдиний в Українідержавний музей сучасного мистецтва. Судячи з музейних каталогів, колекція у фондах та музейних залах зберігається достойна – добре представлено україн...    читати далі»

Суд над вбивцею Червонюком

Сьогодні, 02.09.2014 року Апеляцйний суд Хмельницької області оголосив вирок по справі " Мажора - вбивці" Червонюку. Нажаль, феміда ухвалила рішення про амністію ВБИВЦІ, не зважаючи на тяжкість злочину і завдані всі шкоди як загиблому, так його батькам. "Славнозвісні судді", з якими Правому сектору вже доводилось зустрічатися по справі ще одного вбивці - Макацея, ухвалила це ганебне рішення. Доречі, після розгляду в Апеляційному суді Хмельницької області ( тими ж суддями...    читати далі»

Чому у Хмельницькому і області цього не робиться?

Киевский городской совет лишил Украинскую православную церковь (Московский патриархат) льгот по оплате за землю. За такое решение на заседании Киевсовета при принятии бюджета столицы на 2015 год в среду проголосовали 78 депутатов. Они исключили УПЦ МП из перечня религиозных конфессий, которым предоставляются льготы по оплате данного налога. Депутат Александр Харченко, поясняя необходимость данного решения, подчеркнул, что священники УПЦ МП в зоне АТО ведут антиукраинскую пропаганду, а также о...    читати далі»

Мерітократична Україна

  Мерітократична Україна   Мерітократична Україна - це країна рівних можливостей та гідного життя для всіх, побудована на принципі - від кожного по здібностях, кожному по заслугах, а нужденним по потребах.     Від кожного по здібностях значить, що кожен громадянин є вільним у виборі свого шляху,   але повинен бути максимально ефективним та корисним суспільству, займаючись діяльністю, яка розкриває потенціал людини та приносить зад...    читати далі»

Правозахисна Група «Варта» допомагає отримати землю кожному українцю!

    Не секрет, що земля в Україні інтенсивно переходить у власність олігархічних груп. За 4-5 років земельні запаси держави при таких темпах відчуження зменшаться ще на 70%. Тобто, реалізувати своє право на безкоштовне отримання земельної ділянки стане дуже проблематичним. Вже зараз більшість українців махнули рукою на цю можливість. Причини прості – хабарництво, корупція, здирництво і т.д. Безкоштовна земля передбачена Конституцією та Земельним Кодексом є дуже недешев...    читати далі»

теги: немає тегів 3563 0

Истерики в магазине у ребенка

  "Моему ребенку 2 года. Но он уже научился закатывать истерики, когда я ему не покупаю того, что он хочет. Я себя чувствую очень неудобно, когда он начинает кричать в магазине. Как себя вести в подобных случаях?"    Подобная реакция вполне типична, когда сталкиваются родительское "нет" и детское "Да". Ребенок, еще будучи совсем маленьким, привык получать желаемое с помощью крика(когда проголодался - кричал, когда были мокрые пеленки- к...    читати далі»

Представники «Фронту Змін» виконують замовлення Банкової по знищенню партії «Батьківщина»

Після виходу із Батьківщини «тушок», які потрапили до парламенту за квотою «Фронту Змін» в парламенті повинна бути створена фракція Юлії Тимошенко. "БЮТівці" (саме "БЮТівці", які пройшли перевірку не одними виборами) мають дистанціюватися від бізнесменів Арсенія Яценюка і зберегти чесне ім’я партії Тимошенко "Батькіщина". Я буду першим, хто увійде у таку фракцію. Сьогодні нищиться і дискредитується «Батьківщина». Сьо...    читати далі»

теги: міщенко 1017 0

Ціни на цуценят мініатюрних порід. З чого складаються і від чого залежать.

Якщо Ви хочете купити цуценя мініатюрних порід Чіхуахуа, Російського той-тер'єра, Йоркширського тер'єра або яку-небудь іншу породу, то напевно подивилися в Інтернеті безліч різних оголошень, подзвонили, спілкувалися із заводчиками і кінологами. І напевно не зрозуміли, від чого такий розкид цін, чим він обумовлений. А все дуже просто. Як правило, бажаючий придбати цуценя міні породи, шукає те, що він бачив по телевізору, у друзів, на вулиці, у магазині, в сумочці або в руках ...    читати далі»

Макс Кідрук презентує

Макс Кідрук |"Твердиня" |Кам'янець-Подільський   «Твердиня» — другий трилер та восьма художня книга українського письменника й мандрівника Макса Кідрука. Роман написаний у жанрі психотрилер/пригодницький трилер. Одного з головних героїв автор змалював з себе.   Сюжет Компанія з п'ятьох студентів Королівського технологічного університету Стокгольма, яка складається з українця Левка Бартоша (Лео), росіянина Семена Твардовського (Сь...    читати далі»


Курси валют на 18.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.56
39.6
42.11
42.14

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо