emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт

Блоги користувачів

Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

блоги журналістів

Порушення правил дорожнього руху інспекторами ДАІ в хмельницькому

13 Жовтня 2013 Як хмельницькі "даішники" труять газом водія (ВІДЕО) Більше дивись у новинах та коментарях на сайті Є" http://ye.ua/news/news_13941.html       Це ще одна рубрика на нашому блозі  STOP ДАІ   про порушення правил до...    читати далі»

Марафон

Біг ЗА МИР в Хмельницькому. 19-20 червня КОЖЕН бажаючий. Спонсори забігу підтримуються. Тел. 097 173 92 02    читати далі»

теги: марафон 9571 0

За дві криниці до прірви. Частина 1

Цього року, року Божого 2011 від Різдва Христового, стоїть невимовна спека. У селі тільки й розмов про те, що буде голод, а за Радянської України, за Совєтського Союзу все було інакше: і хліб був по 16 копійок, і за пенсію можна було не тільки прожити до наступної, а й відкласти на потім - на чор...    читати далі»

ОСІНЬ ВИБОРУ

Для людей, далеких від політики, всі вибори схожі. Насправді ж вони завжди різні. Особливості Парламентські вибори 2012 року для України особливі. Не лише тому, що нарешті завершує свою роботу депутатський корпус сьомого скликання, який самовільно, всупереч Конституції України, на півто...    читати далі»

Смертельна загроза

І сьогодні наш селянин спокійний, бо впевнений, що він буде так само потрібний китайцеві, арабові, єврею – всім, хто прийде на його землю. Він спокійний, як їжачок, якому не страшний ніякий звір, бо він має колючки. Їжачок вільно перебігає автомобільну трасу, не усвідомлюючи, що колючки вже...    читати далі»

Кумедні шапочки, відпочинок і географія

На фестивалі щодня були дощі, самі безбашені не ховалися від них взагалі, передбачливі - носили з собою парасольки, дощовики, плащ-палатки, і х-тось просто хоодив у шляпках: і в дощ і в сонце захист є. Ми трохи назбирали кадрів хто в чому ходив, а також понаблюдали хто і як розважався в перервах ...    читати далі»

блоги користувачів

Європа чи Росія, що краще

Відповідь на це питання є нам потрібно підвищити життєвий рівень і тоді самі будем визначати чи потрібна вона нам ця Європа.    читати далі»

Благодійний фонд "Небайдужі серця" допомагає солдатам в АТО

Благодійний фонд «Небайдужі серця» підтримав наших хлопців в АТО. Вже майже рік ведуться важкі бої на частині Донецької та Луганської областей України. Кому як не хлопцям з Донецьку та Луганську захищати свою територію від окупантів, боротися за свою незалежність. Благодійний фонд «Небайдужі серця» підтримав бійців АТО, надавши гуманітарну допомогу добровольчій роті патрульної служби міліції особливого призначення «Торнадо», та добровольчому батальйону патрульної служби міліції особливого п...    читати далі»

Що-до питання освячення приміщення

                 Світ духів поряд,                Двері не заперті.                Але сліпий ти                І все в тобі мовчить...                      (за "Фаустом" Гете)            &...    читати далі»

Мажоритарна система зазнає реформ

Хтоб що не казав про мажоритарну систему, вона таки буде дієвою. Сама по собі вона є найприйнятнішою системою виборів й післявиборчого "політичного  життя". Ця система є постійною взаємодією між кандидатом(потім депутатом) й громадою яка його обрала. В нас за ці роки постійних перевиборів,довиборів,революції,змін систем влади,конституції нічого майже не змінилось,как вибирали невідомо кого так й вибираємо,голосували за одних а ті виявились "прашивцями".  ...    читати далі»

теги: блоги 992 0

Радивилівський мотогонщик став переможцем фіналу Кубка України з мотокросу

Радивилівський мотогонщик Назар Парніцький став переможцем фіналу Кубка України з мотокросу, – змагання нещодавно проходили на околиці Києва – в Пирогові. На старти вийшли гонщики різного віку і з мотоциклами різного класу. Восьмирічний школяр із Радивилова, про спортивні успіхи якого не так давно розповідало наше видання «Радивилів.info», виступав на мотоциклі з об'ємом двигуна 50 кубічних сантиметрів. Показавши високий рівень підготовки і проявививши змагальну за...    читати далі»

теги: радивилів 966 0

Скоро Новий Рік

Привіт всім. Скоро Новий Рік. А це означає, що вже варто замислюватися про те як відсвяткувати це прекрасне свято. Особливо, що поставити на святковий стіл. Так як я особа креативна (недарма ж я працюю дизайнером =)), то кожне облаштованих свята це креатив і радість =). Цей Новий Рік не виняток. Як-небудь пізніше я докладніше розпишу про свої думки. А зараз потрібно створювати креатив =)). До нових зустрічей.   ...    читати далі»

теги: новий рік 957 0

Про день Святої Тройці

Преблагий Бог сьогодні наділив нас великими дарами, які важко вимовити словами. Тому усі разом радіймо, і з радістю славімо нашого Бога. Святий Дух нас звільнив з неволі та покликав до свободи. З цього джерела походять пророцтва, милості зцілення і все інше від Нього. Святий Іоанн Золотоустий   Одне з головних християнських свят, яке у православ'ї входить до числа дванадесятих свят. Свою першу назву свято отримало на честь сходження Святого Духа на апостолів, яке їм обі...    читати далі»

теги: релігія 2264 0

В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ ПРОЙШОВ МАРШ МИРУ

1 січня 2015 р. в рамках відзначення Міжнародного дня миру з ініціативи Спільноти Святого Егідія в понад 800 містах світу пройшов традиційний Марш миру. В Івано-Франківську ця акція вперше відбулася за підтримки міської ради. На віче заходу до мешканців міста звернулися голова Комісії у справах родини Івано-Франківської архієпархії УГКЦ о. Василь Чорній, духівник Спільноти Святого Егідія о. Ярослав Рохман, перший заступник начальника Головного управління юстиції в Івано-Фр...    читати далі»

теги: церква 1234 0

Якість транспортних послуг в нашому місті

Вже в котрий раз звертаємо увагу міста на якість транспортних послуг у нашому місті, але складається враження, що поки самі не почнемо користуватись якісними послугами та цінити якість обслуговування мало що змінеться.  У своїй роботі ми завжди намагаємость тримати якість на рівні та завжди відповідати потребам клієнтів.       ...    читати далі»

ГАИШНЫЙ БЕЗПРЕДЕЛ! ПОМОГИТЕ SOS SOS SOS!!!

           Город КРАСИЛОВ! Кто там был знает о чем я говорю! На виїзді з города жд переїзд перевалка стоїть знак стоп.Для чого він там???Наскільки я помню там поїзд ходив на заводи в час СССР,і знака там ніколи не було стояв шлагбаум.А зараз пройшло більше 20років після роспаду СССР і поставили знаки ,ви подивітся на колії вони в аварійному стані і давно мохом заросли.Наскільки я чув по розмовам що ті знаки люди вночі знімали,а через пару ...    читати далі»

теги: 0 1315 0


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.62
39.65
42.2
42.22

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо