ye-logo.v1.2

Хмельничанка Марина Круть презентувала кліп на автобіографічну пісню

Культура 2605
Кадри кліпу були зняті у Львові
Кадри кліпу були зняті у Львові. Фото: знімок з Youtube

Співачка назвала цей трек автобіографічним.

Хмельницька співачка Марина Круть (KRUTЬ) презентувала кліп на пісню “В містечку малому”. Вона опублікувала його на своєму Youtube-каналі.

“Ця пісня - мій автобіографічний трек. Ця робота - це рефлексія про долю і почуття людини, що в силу особистих обставин обирає кар‘єру. Побічним ефектом якої стає комфортна, проте, часом, ностальгічна самість”, - написала співачка в описі до відео.

Кадри кліпу були зняті у Львові.

Минулого року“Сайт “Є” писав, що Марина Круть (KRUTЬ) презентувала свій другий альбом "Літепло". У ньому немає пісень та згадок про війну, оскільки платівка була написана ще два роки тому і з того часу дороблялася. У "Літепло" увійшло вісім треків, серед яких інтерпретація вірша Лесі Українки Contra Spem Spero, саундтрек до фільму "Я працюю на цвинтарі" та пісня за участю Вови зі Львова.

Також нагадаємо, що бандуристка Марина Круть (KRUTЬ) брала участь у національному відборі до фіналу конкурсу Євробачення-2023 з піснею «Колискова». За результатами голосування була за крок до перемоги. Співачка зайняла друге місце.

Перше місце виборов дует TVORCHI з піснею Heart Of Steel, який і представлятиме Україну в англійському Ліверпулі на пісенному конкурсі Євробачення-2023.

Нагадаємо, що також вчора хмельницька співачка Yana Svoya (Яна Загоруйко) вперше за рік презентувала нову пісню. Вона отримала назву "Think about it".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую