ye-logo.v1.2

20 травня у Києві відбудеться концерт Пам’яті Кузьми Cкрябіна

Афіша 2630

Цього дня, разом з музикантами групи Скрябін, які були надійним тилом Кузьми впродовж багатьох років, на сцену в Києві вийдуть колеги Андрія.

Лідер українського гурту “Скрябін” Андрій Кузьменко трагічно загинув 2 лютого цього року в автокатастрофі. На чисельні прохання друзів Кузьми, та за згодою його сім’ї, 20 травня 2015 року в столичному Палаці Спорту (о 19:00) відбудеться великий концерт – триб’ют Пам’яті Кузьми Скрябіна.

Кузьма завжди казав, що коли тобі важко, треба збиратися разом і підтримувати один одного. Хочеться притулитися до когось рідного, щоб не бути самому в такий час. Саме тому, 20 травня разом з музикантами групи Скрябін, які були надійним тилом Кузьми впродовж багатьох років, на сцену в Києві вийдуть колеги Андрія - Брати Гадюкіни, Святослав Вакарчук, Андрій Хливнюк (Бумбокс), Ірина Білик, Іван Дорн, Олександр Пономарьов, Руслана, Наталія Могилевська, Потап і Настя, Loboda, Dzidzio, Віктор Павлік, Дмитро Шуров (Pianoбой), Олександр Положинський, Валерій Харчишин (Друга Ріка), Тарас Чубай, Тарас Тополя (Антитіла), Фагот (ТНМК), Женя Галич (O.Torvald), Марія Бурмака, Хор Збройних Сил України, Оля Полякова, Олег Собчук (С.К.А.Й.), Пающіе Труси, QuestPistolsShow та учасники ТВ-Проекту Шанс. Всі артисти виконають пісні гурту “Скрябін”.
Усі кошти від концерту будуть перераховані в Благодійний фонд Кузьми Скрябіна.
Нагадаємо, в день смерті артиста, Хмельницький долучився до Всеукраїнської акції пам’яті, а вже 11 лютого в монотеатрі «Кут» відбувся вечір пам'яті Кузьми.
Востаннє Скрябін у Хмельницькому з концертом був 23 травня минулого року, а у вересні дарував свої пісні на фестивалі Республіка в Кам’янці-Подільському.

Фестиваль "Республіка", Кам'янець-Подільський, 2014 рік. Фото Василя Шепелли. 


Довідка: “Скрябін” – відомий український гурт, якому в 2014-му виповнилося 25 років. Тоді музиканти з аншлагом відіграли великі концертні шоу «25» в багатьох містах країни. Лідер гурту Андрій Кузьменко був знаним та шанованим в Україні музикантом, письменником, телеведучим. Загибель Андрія стала величезною втратою для кожного, хто його знав, та для всієї країни.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую