ye-logo.v1.2

Перевізники Хмельницького назвали дату, коли можуть не вийти на маршрути

Суспільство 8659

Сьогодні, 10 березня, відбулися збори власників маршруток та автобусів, на яких прийняли звернення до міської влади.

Приватні перевізники Хмельницького провели збори, на яких вирішували, що робити їм далі. Поштовхом для такого зібрання став суд, який відбувся вчора, 9 березня. Нагадаємо, Хмельницький міськрайонний суд розглядав позов хмельничанина Івана Кульгука щодо визнання не чинним рішення виконкому, яким підвищили вартість проїзду.

Поки суд не ухвалив рішення, а вирішив відправити тарифне питання до Київського науково-дослідного інституту судових експертиз, маршрутки зобов’язані перевозити пасажирів по 3,5 гривні, а не 4 гривні. Автобуси – по 3 гривні. А експертиза, як заявив сьогодні Володимир Богачук, голова міської асоціації перевізників, може тривати 3-6 місяці. «Зрозуміло, що стільки чекати і стільки виживати ніхто не може», - додав Володимир Якович.

Володимир Богачук був головуючим на зборах у перевізників.

Перевізники, які прийшли на збори, були рішуче налаштовані. Хтось пропонував судитися із суддею, який прийняв таке рішення, а хтось був налаштований вже з вівторка, 14 березня, виїхати не на маршрут, а під міську раду. Кажуть, що працювати в нуль чи у збиток більше не можуть.

Перевізники кажуть, що при ціні проїзду 3,5 гривні, вони не можуть ні оновити автопарк, ні платити нормальну зарплату водіям.

Після тривалих дискусій, все таки знайшли спільне рішення, за яке і проголосували. Перевізники вимагають в депутатів міської ради на пленарному засіданні, яке відбудеться 22 березня, скасувати рішення виконкому від 23 лютого. А виконком прийняти нове рішення про підвищення вартості проїзду. Якщо ж влада «не почує» перевізників, то 23 березня вони можуть не вийти на маршрути. Причина – не можуть здійснювати перевезення.

Як відбувалося збори перевізників, у відео сюжеті сайту «Є»:

Коментарі:

11.03.2017 01:47

Іван Кульгук, не зважаючи на скарги мешканців міста, звів незаконне будівництво по вул. Зарічанській, 38. І ось він, бачте, не вдоволений рішенням міськвиконкому. Люди, не вірте у цю показну "благодійність"! Все це брудні політичні ігри!

11.03.2017 01:34

Свідомий позивач Іван Кульгук чхав на думку людей: https://vsim.ua/Podii/dva-roki-za-stinoyu-hmelnichani-dobivayutsya-znesennya-budivli-na-zari-10498893.html

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую