ye-logo.v1.2

Відрубав голову собаці: суд заборонив мешканцю Теофіпольщини відлучатись за межі села

Кримінал 478
Чоловіка звинувачують у вбивстві собаки
Чоловіка звинувачують у вбивстві собаки. Фото: ілюстративне depositphotos.com

Чоловіку загрожує від 5-ти до 8-ми років позбавлення волі.

Суд заборонив мешканцю Теофіпольської громади, якого підозрюють у вбивстві собаки, відлучатись за межі села Олійники Теофіпольської громади. Про це йдеться у постанові Волочиського районного суду.

За даними слідства, 28 березня підозрюваний, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, спіймав чужого собаку, поклав його на пеньок та відрубав голову. Пізніше фото злочину він виклав у соціальній мережі.

За даними слідства, на фото натрапила зоозахисниця, яка і звернулась із заявою до правоохоронців.

Слідчі поліції за цим фактом розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. 18 квітня чоловіку оголосили підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Слідство триває.

Після оголошення підозри суд мав обрати чоловіку запобіжний захід. Тож, згідно з постановою суду, підозрюваний не має права відлучатися за межі села без дозволу слідчого, прокурора або суду, повідомляти слідчого про зміну місця проживання та роботи, утриматися від спілкування з власницею загиблого собаки та свідками.

Читайте також: Засуджений до 13 років за розбій на Шепетівщині, оскаржував вирок суду

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую