ye-logo.v1.2

Кому обмежать споживання електроенергії на Хмельниччині 8 травня

Суспільство 1894
В години пікових навантажень споживачів просять вимикати зайві електричні прилади
В години пікових навантажень споживачів просять вимикати зайві електричні прилади. Фото: ілюстративне pixabay.com

Енергетики закликають усіх споживачів використовувати електроенергію ощадливо.

Зважаючи на дефіцит електроенергії в енергосистемі, який виник через нові пошкодження обладнання українських електростанцій, завдані сьогодні, 8 травня, російськими ударами, споживачів закликали до режиму ощадливого споживання електроенергії. Також в «Укренерго» попередили, що сьогодні ввечері, 8 травня, можливе обмеження електроенергії для побутових та промислових споживачів по всій Україні.

Наразі в «Хмельницькобленерго» вже оприлюднили інформацію, що з 18:00 до 23:00 сьогодні, 8 травня, буде застосовано Графік обмеження споживання електричної потужності для об'єктів промисловості.

«Наголошуємо: цей графік не розповсюджується на критичну інфраструктуру та побутових споживачів», - зазначають в «Хмельницькобленерго».

Додають, що у випадку отримання розпоряджень від НЕК «Укренерго» щодо застосування графіків обмежень чи аварійних відключень для всіх споживачів інформуватимуть додатково.

Також енергетики закликають усіх споживачів використовувати електроенергію ощадливо, особливо в періоди пікових навантажень: з 07:00 до 10:00 та з 18:00 до 23:00: вимкнути зайві прилади та освітлення, а енергоємні прилади використовувати виключно почергово.

Нагадаємо, сьогодні, 8 травня, ворог вкотре завдав комбінованого удару ракетами різних типів та ударними БпЛА по Україні, випустивши понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів» по інфраструктурі у Львівській, Вінницькій, Київській, Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Івано-Франківській областях.

Читайте також: У Хмельницькому нагородили поранених захисників

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую