ye-logo.v1.2

Три мільйони гривень запропонували за право оренди ділянки під будівництво торговельного центру в Кам'янці-Подільському

Економіка 1622
Ділянка під будівництво торговельного центру розміщена на вулиці Героїв УПА
Ділянка під будівництво торговельного центру розміщена на вулиці Героїв УПА. Фото: prozorro.sale

Переможець торгів має збудувати торговельний центр за три роки.

Кам'янець-Подільська міська рада провела торги з продажу земельної ділянки під будівництво торговельного центру по вулиці Героїв УПА. Про це стало відомо з сайту “Прозорро.Продажі”.

Мова йде про пррдаж права оренди на земельну ділянку площею 0,17 гектара за адресою: місто Кам'янець-Подільський, вулиця Героїв УПА (зі східної частини будинку №15), для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для будівництва торгового центру).

Ділянка на якій планується будівництво.

Право оренди продають терміном на три роки. За цей час переможець торгів має завершити будівництво та здати в експлуатацію торгівельний центр та розпочати його функціонування. Також орендатор має надавати безперешкодний доступ для ремонту та обслуговування інженерних мереж.

Стартова ціна права оренди становила 168 тисяч 174 гривень 26 копійок.

На торги прийшли шість учасників. Щодо двох найбільших пропозицій, то Симоненко Євгеній Юрійович запропонував два мільйони гривень за право оренди ділянки, а переможцем стало хмельницьке ТОВ “Альфабуд-3”. Ця фірма запропонувала за право оренди землі три мільйони гривень. Засновником цієї фірми є Вячеслав Майор.

Тепер переможці торгів мають сплатити запропоновану суму.

Раніше сайт “Є” ye.ua писав, що Чемеровецька селищна рада провела три аукціони з права оренди земельних ділянок. За результатами аукціону бюджет громади отримав 700 тисяч гривень. Найбільшу суму - 380 тисяч гривень - сплатив агрохолдинг нардепа Олександра Гереги.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую