ye-logo.v1.2

Забив до смерті односельчанина: на Ярмолинеччині затримали підозрюваного

Кримінал 728
Словесний конфлікт двох чоловіків завершився тим, що господар будинку побив односельчанина, який, від отриманих травм помер
Словесний конфлікт двох чоловіків завершився тим, що господар будинку побив односельчанина, який, від отриманих травм помер. Фото: ілюстративне з pixabay.com/publicdomainpictures

Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення полі.

У селі Коритна Ярмолинецької тергромада конфлікт між односельчанами завершився тим, що один чоловік побив іншого, для якого травми виявилися смертельними.

«Підозрюваний прийшов до сусіда і розповів, що на території свого домогосподарства виявив тіло чоловіка. Той, у свою чергу, одразу ж викликав поліцію, - розповіли в обласному управлінні Нацполіції. - Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що напередодні чоловік разом із 38-річним односельчанином розпивали алкогольні напої. Між ними зав'язався конфлікт, в ході якого господар дому жорстоко побив свого гостя. Від отриманих травм потерпілий помер».

Правоохоронці затримали 45-річного підозрюваного та оголосили підозру за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального Кодексу України. На час досудового розслідування суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі.

Читайте також: За вбивство односельця винесли вирок мешканцеві Хмельницького району

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую