ye-logo.v1.2

Погода на вихідні: яким буде останній весняний вікенд на Хмельниччині

Суспільство 1098

На півночі області прогнозують грози

Незважаючи на незначне зниження температурних показників останні травневі вихідні, як прогнозують синоптики, пройдуть з літніми «плюсами» та помірними дощами. Тож детальніше, яку погоду прогнозують синоптики 24-26 травня в Хмельницькій області, читайте насайті «Є ye.ua».

У п'ятницю, 24 травня, згідно з прогнозом від Українського Гідрометеоцентру, впродовж доби буде хмарна з проясненням погода. Температура повітря вночі коливатиметься від 13 до 15 градусів тепла. Вдень стовпчики термометрів можуть сягнути позначки у +28 градусів. Згідно з показниками синоптичної карти ресурсу «Ventusky», у другій половині дня пройдуть дощі, а у Полонному, Шепетівці та Старокостянтинові можливі грози.

Короткочасні опади і не значне зниження температури повітря прогнозують в суботу, 25 травня. Як повідомляє ресурс «Meteoprog», вночі температура повітря буде в межах +13 градусів, вдень стовпчики термометрів не піднімуться вище 20 градусів тепла.

В неділю, 26 травня, буде сонячно і без дощів, йдеться в прогнозі ресурсу «Meteofor». Нічна температура повітря буде коливатись від 11 до 16 градусів тепла. Вдень стовпчики термометрів дотягнуться до +25 градусів. Та парасолі далеко ховати не варто, за попереднім прогнозом, дощі на Хмельниччині затримаються на весь наступний тиждень.

Читайте також: «Я просто хочу додому»: історія переселенки, яка стала військовою

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую