ye-logo.v1.2

Невідомий ошукав хмельничанку на 170 тисяч гривень

Кримінал 602
Правоохоронці розповіли, що шахрай діяв за класичною схемою
Правоохоронці розповіли, що шахрай діяв за класичною схемою. Фото: depo.ua

Шахрай видавав себе за працівника служби безпеки банку.

Ще одна мешканка Хмельницького потрапила «на гачок» до шахраїв. Її ошукали на 170 тисяч гривень. Про це повідомили у секторі комунікацій поліції Хмельницької області.

Правоохоронці розповіли, що шахрай діяв за класичною схемою. Зателефонував до 36-річної жительки обласного центру, представився працівником служби безпеки банку і повідомив, що хтось намагається незаконно заволодіти коштами з її рахунку. Псевдобанкір переконав жінку, що необхідно переказати гроші на безпечний рахунок. І потерпіла виконала ряд вказівок, після чого на її рахунку залишився «нуль». Переказ виявився безповоротним.

Жінка звернулася до поліції. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини і вкотре нагадують, що не можна виконувати будь-які дії у банківських застосунках за вказівками незнайомців. Аби з'ясувати ситуацію, перетелефонуйте за номером, вказаним на звороті банківської картки, і уточніть, чи дійсно вчиняються якісь підозрілі дії, спрямовані на заволодіння вашими коштами.

Нагадаємо, днями жертвою шахраїв стала 40-річна мешканка обласного центру. Невідомий зателефонував до неї, видаючи себе за представника мобільного оператора.

Читайте також: Аварія в Славуті: до лікарні потрапили водій мотоцикла та його пасажир

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую