ye-logo.v1.2

Голову МСЕК на Хмельниччині позбавили волі на 2 роки за хабар

Кримінал 1412
Після отримання грошей зловмисник був затриманий правоохоронцями
Після отримання грошей зловмисник був затриманий правоохоронцями. Фото: Хмельницької обласної прокуратури

Суд першої інстанції провину підсудного у скоєнні кримінального правопорушення не визнав.

Прокурори у Верховному Суді відстояли покарання для одного з голів Хмельницької медико-соціальної експертної комісії за фактом отримання хабаря. Після отримання грошей зловмисник був затриманий правоохоронцями. Про це повідомляють в Хмельницькій обласній прокуратурі.

Зазначають, що у справі прокурорам вдалося довести, що медик отримав від місцевої мешканки 700 доларів США неправомірної вигоди за сприяння у прийнятті рішення членами медико-соціальної експертної комісії у встановленні їй ІІ групи інвалідності.

«Суд першої інстанції провину підсудного у скоєнні кримінального правопорушення не визнав, - зазначають у відомстві. – Однак, прокуратура подала апеляційну скаргу. Відтак, апеляційний суд, вислухавши доводи прокурора, скасував виправдувальний вирок та ухвалив новий, яким чоловіка визнано винуватим та призначено покарання у виді 2 років позбавлення волі».

Додають, що засуджений оскаржив рішення в суді касаційної інстанції. Проте Верховний Суд погодився з твердженням прокурора, що покарання у виді 2 років позбавлення волі є справедливим заходом примусу.

Читайте також: Невідомий ошукав хмельничанку на 170 тисяч гривень

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую