ye-logo.v1.2

Мільйонні збереження та бізнес на нерухомості: що задекларував нардеп Юрій Заславський

Політика 3613
Юрій Заславсський пройшов до парламенту під 118 номером партії "Слуга народу"
Юрій Заславсський пройшов до парламенту під 118 номером партії "Слуга народу". Фото: www.unian.ua

Обирався Юрій Іванович від партії «Слуга народу».

Сайт «Є» продовжує аналізувати декларації нардепів від Хмельницької області. Якими статками володіють новобрані представники області у парламенті Микола Стефанчук, Олена Копанчук, Олексій Жмеренецький, Денис Монастирський і Володимир Ватрас уже відомо.

На черзі – обраний до парламенту від партії “Слуга народу” номером 118 у списку — Юрій Заславський. За інформацією «Чесно», 37-річний Юрій Іванович має вищу освіту — закінчив економічний факультет Хмельницького економічного університету та юридичний факультет Львівського Національного університету ім. Івана Франка. Випускник Національної академії державного Управління при Президентові України за спеціальністю «державне управління».Юрій Засславський, народний депутат України

Згідно із декларацією за 2018 рік, яку оприлюднив нардеп уже після призначення на посаду, у його власності земельна ділянка і будинок в селі Слобідка Ярмолинецького району, аптека і приміщення аптеки в обласному центрі. Це майно з'явилось у Юрія Заславського саме у 2018 році. Окрім того, у Хмельницькому він має два приміщення, дві земельних ділянки, чотири нежитлових приміщення, торгове приміщення і квартиру. У тому ж таки 2018 році придбав легковик «MITSUBISHI OUTLANDER» 2017 року випуску за 795 тисяч гривень.

Нардеп також декларує 100% власності ТОВ «САЛЮС-ФАРМ» та половину ТОВ «МЕДКОМПЛЕКТ-У». Однак дохід, а саме зарплату у 45 тисяч гривень, він отримав від іншого підприємства - «Макрус ЛТД». Від надання майна в оренду Юрій Заславський заробив понад 2 мільйонів гривень.

Що до збережень, то всі вони готівкою і в різній валюті – 1 мільйон гривень, 200 тисяч доларів і 80 тисяч євро. Попри це, минулого року нардеп взяв 477 тисяч гривень кредиту в одному із банків, з них четверту частину встиг сплатити ще у 2018 році.

Дружина, Іванна Заславська, згідно із декларацією чоловіка мала лише недобудоване нежитлове приміщення площею 13,8 квадратних метрів у Хмельницькому.

Читайте також: Закон про імпічмент: не всі нардепи від Хмельниччини підтримали його

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую