ye-logo.v1.2

Військовий прокурор очолив Дунаєвецьку РДА: аналіз декларації Ярослава Купчика

Політика 5359
Раніше Ярослав Купчик працював у військовій прокуратурі Хмельницького гарнізону Західного регіону України
Раніше Ярослав Купчик працював у військовій прокуратурі Хмельницького гарнізону Західного регіону України. Фото: зі сторінки Ярослава Купчика у Facebook

Огляд біографії та електронної декларації Ярослава Купчика.

Кореспонденти сайту «Є» продовжують аналізувати біографії та електронні декларації новопризначених очільників районних державних адміністрацій Хмельницької області. На черзі Купчик Ярослав Олегович, якого Володимир Зеленський призначив головою Дунаєвецької РДА.

За інформацією пресслужби Хмельницької обласної державної адміністрації, Олег Купчик народився 13 лютого 1988 року в Чернівцях. Вищу освіту він здобув у Хмельницькому університеті управління і права за спеціальністю «Правознавство» — кваліфікація «Юрист». Востаннє він працював прокурором військової прокуратури Хмельницького гарнізону Західного регіону України. Головою Дунаєвецької райдержадміністрації президент призначив його 21 лютого цього року.

Згідно з його електронною декларацією за 2016 рік, до роботи у військовій прокуратурі він працював юрисконсультом у комунальній установі Дунаєвецької міської ради «Територіальний центр соціального обслуговування». Також, за інформацією Центральної виборчої комісії України, у 2015 році він був обраним депутатом Дунаєвецької міської ради від політичної партії «Українське об’єднання патріотів — УКРОП».

Останню електронну декларацію Ярослав Купчик опублікував 19 січня цього року. У ній зображено його доходи та статки за 2019-й.

Торік новопризначений голова райдержадміністрації нерухомістю офіційно не володів. Проте його дружині Інзі Купчик у Хмельницькому з 2018 року належить квартира площею 63,7 квадратних метрів. Її вартість на дату набуття становила 168 тисяч 700 гривень. Крім того, Ярослав Олегович зі сім’єю користується квартирою в обласному центрі на 94 «квадрати», якою володіє Купчик Олег Леонідович.

З автотранспорту йому належав лише мотоцикл «Yamaha 3LS» 1996 року випуску. Натомість з минулого року його дружина користується автомобілем «Ford Fusion» 2014 року випуску. Він належить Пясецькій Наталії В’ячеславівні.

Торік Ярославу Купчику у військовій прокуратурі Західного регіону України нарахували 329 тисячі 720 гривень зарплатні за основним місцем роботи. Натомість Інзі Купчик — 14 тисяч 339 гривень соціальної допомоги догляду за дитиною до трьох років. Загалом з дружиною Ярослав Купчик отримав 128 гривень банківських відсотків. Крім того, він торік він взяв у банку загалом 6 тисяч 698 гривень кредитів на побутову техніку.

Свої заощадження Ярослав Купчик разом з дружиною зберігали у готівковій формі. Зокрема, він задекларував 320 тисяч гривень і 5 тисяч доларів, а його дружина — 225 тисяч гривень.

Нагадаємо, кореспонденти сайту «Є» вже розглянули декларації новопризначених голів Білогірської РДА Юрія Загоруйка, Віньковецької РДА Володимира Лужняка, Волочиської РДА Юрія Марущина, Городоцької РДА Жанни Кордас, Деражнянської РДА Олександра Щербаня, Хмельницької РДА Артема Багінського та Чемеровецької РДА Юлії Андрущенко.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую