ye-logo.v1.2

Яке майно та доходи задекларував нардеп Денис Монастирський

Політика 5518
Загалом з дружиною торік Денис Монастирський зберігав готівкою майже мільйон гривень
Загалом з дружиною торік Денис Монастирський зберігав готівкою майже мільйон гривень. Фото: facebook.com/moden.ua

Аналіз щорічної електронної декларації народного обранця.

На торішніх парламентських виборах Денис Монастирський був обраний до Верховної Ради України за списком від партії «Слуга народу». Нині він очолює у парламенті комітет з питань правоохоронної діяльності. Останню електронну декларацію він опублікував 27 травня. У ній зображено його доходи та майно за 2019 рік. Кореспонденти сайту «Є» поглянули, що ж задекларував Денис Монастирський.

Згідно з опублікованою декларацією, торік Денис Монастирський офіційно був зареєстрований у Хмельницькому, а проживав у столиці. Саме там він у 2019 році спільно зі своєю сім’єю почав орендувати квартиру площею 100,8 квадратних метрів. Решта нерухомості не зазнала змін. Зокрема, нардеп у Хмельницькому володів квартирою площею 46,8 «квадратів» та у співвласності — ще однією квартирою площею 33,3 «квадратів».

Натомість його дружина Жанна Монастирська мала дві земельні ділянки у селі Масівці Хмельницького району та в обласному центі. Їх загальна площа становила 2 тисячі 100 квадратних метрів. Також у декларації вказаний житловий будинок у Масівцях, де офіційно зареєстрована дружина нардепа.

Автопарк Дениса Монастирського торік не зазнав змін. Він продовжував володіти двома автомобілями «Suzuki SX-4» 2008 року випуску та «Ford Focus» 2010 року випуску.

З рухомого майна він також задекларував 42 акції приватного акціонерного товариства «Хмельницький завод ковальсько-пресового устаткування «Пригма-Прес», які він набув у власність у 2007 році.

Доходи та грошові заощадження

Торік Денисові Монастирському у Верховній Раді України нарахували 177 тисяч 601 гривню зарплатні за основним місцем роботи, а у громадській організації «Український інститут майбутнього» — 234 тисячі 792 гривні гонорару. Крім того, від партії «Слуга народу» він отримав 23 тисячі 953 гривні оплати на участь у навчанні.

А його дружині нарахували 427 тисяч 964 гривні зарплатні за основним місцем роботи у Державному бюро розслідувань. Також вона мала 670 гривень бонусів від банку.

У 2019 році свої грошові заощадження Денис і Жанна Монастирські офіційно зберігали у національній валюті. Загалом на банківських рахунках вони мали 220 тисяч 114 гривень, а готівкою загалом зберігали 902 тисячі гривень. Також за минулий рік Денис Монастирський задекларував 10 тисяч гривень зобов’язань за договором страхування.

Нагадаємо, раніше кореспонденти сайту «Є» проаналізували декларації інших нардепів з Хмельниччини Віктора Бондара, Володимира Ватраса, Олександра Гереги, Олексія Жмеринецького, Юрія Заславського, Олени Копанчук, Сергія Лабазюка, Сергія Мандзія та Ігоря Марчука.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую