ye-logo.v1.2

Футбол. Матчі «Поділля» та «Агробізнеса» в прямому ефірі

Спорт 3641
Поділля поки що в двох матчах забило лише один гол, який на рахунку Олександра Музичука
Поділля поки що в двох матчах забило лише один гол, який на рахунку Олександра Музичука. Фото: з архіву

Сьогодні відбудуться три поєдинки третього туру чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А».

Команди з Хмельниччини – хмельницьке «Поділля» та волочиський «Агробізнес», свої ігри третього туру проведуть на виїзді. А саме на Львівщині.

Зокрема, «Поділля» у Львові на стадіоні «Скіф» зіграє з ФК «Львів», командою, яка має в своєму активі домашню перемогу над чернівецькою «Буковиною», та виїзну поразку від «Агробізнеса». Хмельничани ж, зігравши у Вінниці 0:0, потім поступилися вдома «Прикарпаттю» 1:3. Яким буде результат у третьому турі? Відзначимо, що ФК «Львів» на цьому тижні ще й зіграв у Кубку України, вигравши вдома в луцької «Волині» 3:0.

Отож, пряма трансляція матчу ФК «Львів» - «Поділля» розпочнеться 30 липня о 17.00.

Волочиський «Агробізнес», який також грав днями в Кубку України та здолав у серії пенальті «Нафтовик-Укрнафту», зіграє в Моршині проти «Скали». Цей матч називають центральним у турі. Адже обидва клуба свої перші два матчі в другій лізі виграли. «Скала» спочатку здолала вдома ФК «Тернопіль» 3:0, а потім у Чернівцях перемогла «Буковину» 3:1. «Агробізнес» же в Івано-Франківську переміг «Прикарпаття» 5:2, а потім у Волочиську здолав ФК «Львів» 1:0.

Пряма трансляція матчу «Скала» - «Агробізнес» також розпочнеться 30 липня о 17.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую