ye-logo.v1.2

Два клуби знову представлятимуть Хмельниччину в професійному футболі

Спорт 2280
У новому сезоні Поділля не гратиме проти Агробізнеса, оскільки команди виступатимуть у різних за рангом лігах
У новому сезоні Поділля не гратиме проти Агробізнеса, оскільки команди виступатимуть у різних за рангом лігах. Фото: з архіву

Оприлюднений перелік команд, які мають право на участь у Всеукраїнських футбольних змаганнях під егідою ПФЛ у сезоні 2018-2019 років.

У новому сезоні, який розпочнеться наприкінці липня, честь області знову захищатимуть дві команди – хмельницьке «Поділля» та волочиський «Агробізнес». Щоправда, вже в різних не лігах, а не в другій, як це було в минулій першості.

Як відомо, волочиський «Агробізнес» став чемпіоном другої ліги, вигравши в СК «Дніпро-1». Та ще до «золотого» фіналу ця команда здобула путівку до першого дивізіону. І ось у Федерації футболу України оприлюднили перелік команд, яким дозволили стартувати в новому сезоні.

Отож, суперниками «Агробізнеса» в першій лізі можуть стати «Авангард 1955» (Краматорськ), «Геліос» (Харків), «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні), «Інгулець» (Петрове), «Колос» (Ковалівка), «Оболонь-Бровар» (Київ), «Балкани» (Зоря), «Волинь» (Луцьк), ФК «Миколаїв», СК «Дніпро-1», «Металіст 1925» (Харків), «Прикарпаття» (Івано-Франківськ), «Рух» (Винники), ФК «Суми», «Зірка» (Кропивницький), «Сталь» (Буча) та «Чорноморець» (Одеса). Утім, поки невідомо, чи всі ці клуби вийдуть на старт.

А ось хмельницьке «Поділля» знову гратиме в другій лізі. Атестацію на участь у змаганнях в цьому дивізіоні пройшли ще 20 клубів. Але поки також невідомо, чи всі вони вийдуть на старт.

Якщо формат змагань у першій лізі зрозумілий – буде одна група з усіма клубами, то ось у другому дивізіоні можливий знову поділ на дві групи та першість у три кола, як це було в сезоні 2017-2018 років.

Остаточний список учасників та формати проведення змагань в обох лігах затвердять на конференції ПФЛ, проведення якої заплановано на 27 червня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую