ye-logo.v1.2

Футбол. Нічия «Епіцентру», новачок «Поділля»

Спорт 1552
Дунаєвецький Епіцентр продовжує підготовку в Туреччині
Дунаєвецький Епіцентр продовжує підготовку в Туреччині. Фото: facebook.com/fcdunaivtsiepicentr

Подільські команди продовжують підготовку в Туреччині.

Дунаєвецький «Епіцентр» провів свій другий контрольний матч на закордонних зборах. А хмельницьке «Поділля» уклало контракт із черговими новачком.

Після поразки від харківського «Металіста-1925», «Епіцентр» 2 березня зіграв із ФК «Арис» із Казахстану. Суперник дунаєвчан минулу першість у першій лізі чемпіонату Казахстану завершив на другій сходинці своєї конференції. Це дозволило команді підвищитися в класі. А тому в новому чемпіонаті, який стартує 13 березня, гратиме у Прем’єр-лізі.
Та попри те, що наче «Арис» за класом вище друголігового українського «Епіцентра», саме дунаєвчани доволі активно розпочали матч. Створивши ряд моментів, команді Ігоря Бадло вдалося реалізувати один із них. Після подачі з кутового, Арсен Кривобедрий з лінії воротарської влучно пробив по воротах суперника – 1:0. Казахи одразу ж активізувалися і згодом змогли зрівняти рахунок.

У другому таймі «Епіцентр» мав забивати й другий. Але Барбоса не реалізував пенальті. У підсумку поєдинок так і завершився внічию з рахунком 1:1.

Попереду в дунаєвчан як мінімум ще один спаринг у Туреччині – 10 березня з криворізьким «Кривбасом».

А ось хмельницьке «Поділля» свій черговий контрольний матч проведе завтра, 4 березня, проти «Альянса» з Липової Долини. Тим часом, ряди хмельничан поповнив черговий новий футболіст. Контракт на 1,5 роки уклали з 26-річним півзахисником Дмитром Жиколом. На професійному рівні Жикол виступав за київське «Динамо-2», «Чайку» з Петропавлівської Борщагівки, а також клуби Чехії. До цього в «Поділлі» було сім нових футболістів. Водночас, захисника Владислава Клименка віддали в оренду до завершення чемпіонату в «Балкани» з Одещини – команду, яка виступає в другій лізі групі «Б».

Нагадаємо, чемпіонат України в другій лізі в групі «А» відновиться 19 березня. Цього дня хмельницьке «Поділля» зіграє з дунаєвецьким «Епіцентром».

Читайте також: Перші закордонні матчі «Поділля» та «Епіцентру», заключний - для «Агробізнеса» (ВІДЕО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую