ye-logo.v1.2

Склад «Динамо» зазнав істотних змін

Спорт 2750

Сьогодні хмельничани заявлять футболістів, які гратимуть у новому сезоні

Хто потрапить до заявки, поки що невідомо. Однак вже сьогодні з ймовірністю 99% можна констатувати – команда зміниться на половину. Так, на скільки відомо сайту ФК «Поділля», не побачимо ми в складі «Динамо» таких футболістів: Дудник Костянтин, Ігор Іваненко, Михайло Полянський, Антонов Олександр, Булкін Михайло, Сангаре Мамаді (переїхав у Казахстан, де виступатиме за команду першої ліги), Шляховий Анатолій (отримав статус вільного агента та може виступати за тернопільську «Ниву»), Горобець Максим, Олександр Семенов (повернувся до «Оболоні»), Глега Микола, Руслан Курдас, Олексій Репа, Солонинко Ярослав, Ткачук Михайло, Максим Мохамад, Черкезов Фархад.
Наразі відомо й те, що зі складу, який захищав честь хмельницької команди залишилися: Максим Дем’янчук, Антон Осокін, Владислав Калайда, Богдан Бортнік, Микита Донгаузер, Максим Мельник, Сергій Дітковський, Валерій Руденко, Володимир Беринда, Ігор Гончар, Артур Ягмурян.
Офіційна ж інформація з приводу складу «Динамо» стане відома лише завтра, коли команда подасть заявку до ПФЛ. За нашими даними, до одинадцяти «старих» «динамівців» додадуться стільки ж нових.

Джерело fcpodillya.km.ua
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую