emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт


Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

Дорожній контроль Хмельницький


БЛОГ (ДОПИСИ)

Про автора ДАІшний контроль

Міністр звільнив начальника обласного ДАІ (оновлений)

 

Міністр внутрішніх справ пояснив даішникам, як треба поводитися з людьми

Інспектори ДАІ "дістали на горіхи". Міністр внутрішніх справ провів нараду, на якій пояснював підлеглим, як треба розмовляти з людьми. Тих, хто не навчиться толерантності, нещадно звільнятимуть.

Носиш погони - май честь. Та інколи діють інспектори не те, що згідно з кодексом честі, а й поза межами цивілізованого спілкування. Крутять дулі, лаються матом і б’ються. За таку поведінку зухвальцям перепадає на горіхи. Непристойний жест, який вінницький даївець показав водієві, коштував патрульному робочого місця й яскравого прізвиська - "Дулін".



Донецькі інспектори вирішили обійтися без зайвих жестів і на словах пояснили молодому кермувальникові, в чому той завинив. Матюкливого інспектора з Горлівки після цього відеоролика звільнили, а його колега дістав сувору догану.

Не стали церемонитися з водієм і столичні інспектори. Ті під перчені слова просто витягли кермувальника з машини без жодних причин.

А от Одеському даївцеві не сподобалося, якою мовою з ним спілкується водій. Кермувальник зафіксував на камеру розмову з інспектором, під час якої той назвав українську мову телячою.

За таку неповагу до рідної мови правоохоронця звільнили з роботи, а в народі він отримав прізвисько - "Телятина". Відео, де працівники ДАЇ так ганьбляться, надзвичайно популярне в Інтернеті. Дійшло воно і до міліційної верхівки. Урвався терпець навіть Міністрові внутрішніх справ Анатолієві Могильову. Тож нині той заявив: або інспектори навчаться розмовляти, або нехай шукають роботу, не пов'язану зі спілкуванням.

Анатолій Могильов, міністр внутрішніх справ України:

- Сегодня я объяснял всем руководителям ГАИ алгоритм поведения с участниками дорожного движения. Если человек в форме и находится на службе, он обязан соблюдать такт, он не может позволить себе того, чтобы его вывели из себя. Он не может позволить себе, чтобы он расстроился, и начинает говорить не совсем понятные обществу вещи - это недопустимо. Если он не может себя сдерживать и попадается на всяческие уловки, значит, нужно решать вопрос о той должности, и соответствует ли он. У нас есть в милиции должности, которые не требуют особого общения с населением.

Та полетіли голови не тільки рядових даївців. За дії своїх підлеглих відповіли і їхні керівники. Міністр звільнив з посад сімох очільників ДАІ різних рівнів.
 

НТН

 

 

 

 

Микола Довгань більше не очолює подільских даішників

Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов за прорахунки в роботі звільнив з посад сімох керівників різних ланок. Серед звільнених опинився і начальнику правління Державтоінспекції в Хмельницькій області Микола Довгань, який очолював подільських даішників з березня 2005 року.


 



Головного даішника Хмельниччини звільнили за прорахунки в роботі



Керівника обласного управління Державтоінспекції Хмельницької області Миколу Довганя звільнив з посади Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов.


Відповідне повідомлення з'явилось на офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ України.


Головний даішник Хмельниччини залишить посаду у званні полковника міліції після п'яти років керівництва. Протягом своєї кар'єри, яка розпочалась у 1981 році, правоохоронець працював на посаді інспектора-чергового чергової частини, командира мотовзводу, старшого державтоінспектора та начальника відділення Державтоінспекції Кам'янець-Подільського міського відділу управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області. У березні 2005 року Миколу Довганя призначили на посаду начальника відділу Державтоінспекції управління Міністерства внутрішніх справ в Хмельницькій області.

Наразі у прес-службі управління Міністерства внутрішніх справ в Хмельницькій області рішення міністра коментувати відмовляються.


- Микола Довгань зараз є керівником обласного апарату державтоінспекції. Наказу немає, і те, що повідомили по телебаченню, ніхто зараз коментувати не буде, - сказали у прес-службі міліції.



Також під міністерську зачистку потрапили керівник обласного управління Державтоінспекції України в Вінницькій області, заступники начальників Державтоінспекції України в Херсонській і Київській областях, а також командири окремих підрозділів дорожньо-патрульної служби у Івано-Франківській, Житомирській та Київській областях.


Оксана ІСАЄНКО


http://vn.20minut.ua/news/10191860

 

Oстанні коментарі

SMS-новини від читачів


Начальника ДАІ Довганя не так просто звільнити!!!!!!!!!Через 2 місяця знову буде у своємі кріслі!

Хмельничанин


Від імені переважної більшості населення Хмельницької області та мешканців інших областей України, що пересікають область за кермом авто, хочу подякувати Міністрові МВС Могильову А.В. за те, що звільнив з міліції головного корупціонера та хабарника Хмельниччини – головного даішника області Довганя М.І.

Не дивлячись на те, що на нараді Міністр Могильов А.В. звільнив з посади начальника ДАІ Хмельницької області Довгань М.І., він по цей час продовжує командувати і залякувати населення області мовляючи, що наказ міністра це ще не все, в нього стільки грошей, що наказ відмінять і тоді він усім помститься.

Наказ міністра Могильова переважили гроші Довганя.
Хоч Довганя Міністр МВС Могильов звільнив, він вже порішав усі фінансові питання і залишився на посаді, готується вийти на роботу, щоб помститися усім чесним мешканцям області, які підтримали його звільнення. У колі своїх друзів він заявив: «Що з таким баблом, як у нього не звільняють, і ще буде видно що переважить: наказ Могильова чи бабло Довганя».

Звільнений головний даїшник Хмельниччини повертається для помсти.
В області ходять чутки, що незабаром повернеться до свого «трону» головний даїшник області Довгань, якого звільнив міністр Могильов. Він підключив усі ричаги і вирішив питання, наказ Могильов має відмінити, а Довганю за «гарну» роботу мають дати нагороду. І це не дивно. Довгань підім’яв під себе весь бізнес. Має автобуси і прибирає всіх конкурентів, зараз із Ж.Д. вокзалу на Київ маршруткою не виїдеш, блокують даїшники. Захватив і вантажні перевезення, його «фури» курсують по всій Україні без покарано. Проведення техогляду також захопив він. Має свої станції, на яких відмічають техогляди, і акти із інших станцій обслуговування даїшники при техогляді признають неохоче або відмовляють. А ще підім’яв під себе страхові компанії, даїшники змушують усе підряд страхувати, а ті регулярно заносять йому відкат. Висновок: є йому за що триматись, весь бізнес підв’язав до ДАІ, і він кине будь-які гроші аби втриматись.

Повернення перевертня.
Мешканці Хмельницької області стурбовані. По області розійшлися чутки, що начальник ДАІ Довгань купив міністра МВС Могильова і повертається відробляти потрачені гроші. Поки він відпочивав, нам представникам малого бізнесу жити стало легше. Даїшники не придираються даремно, «бабло» з маршруток не збирають. Страхувати все підряд нас не змушують. Якщо він повернеться, то в Хмельницькому ми вийдемо на Майдан, такому не місце в міліції.

Самсон Семеныч


Полетели головы именно там, где гаишники тычат дули в лицо водителям, парафинят державну мову и вытягивают из машины и избивают водителей. Рыба гниет с головки. Не умеешь организовывать работу- иди в колхоз быкам хвосты крутить

Колян


Один наворовал, теперь поставят другого. Тот наворует - третьего... и так дальше. Єти даишники задолбали. Останавливают просто так и пока не даш сотку они не отстанут. Даже если все идеально у вас. Сколько таких случаев. Однажды кушал в столовке. Заходят даишники, достают большую пачку денег с 50 гривневыми купюрами. Вопрос, откуда такая пачка у них с пятдесятками в обеднюю пору?



Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     

«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо