Гаряча тема:
- Війна
Кожній порі року – свої рецепти. Навіть дієтологи щоразу наголошують, що найкорисніші продукти – сезонні. А коли за вікном похмуро та холодно, саме час пекти яблучні пироги. Звісно, випічка з яблуками актуальна в будь-який сезон, але саме восени вона особливо смачна, ароматна й створює якусь особливу неповторну атмосферу домашнього тепла й затишку.
Магічно-смачна випічка, ідеальна за всіма параметрами! Ніжне, злегка хрустке, розсипчасте тісто в поєднанні з яблуками та маком — це справжня насолода! ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ.
Варшавський манний пиріг з яблуками та родзинками
Неймовірно смачний і дуже простий в приготуванні пиріг, у якому замість тіста використовується суха суміш. В процесі випікання манка взаємодіє з яблучним соком, і в результаті виходить пречудова річ! Яєць у цьому рецепті немає, сметани також, масла мінімум. Тому цей рецепт цілком можна віднести до бюджетної кухні. ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ.
Якщо вірити переказу, цей вишуканий смаколик був частим частуванням за столом сестер Цвєтаєвих (власне, звідси й виникла назва). Смачнішого яблучного пирога годі й шукати. Ніжна сметанна заливка, кисло-солодкі тонкі яблучні «чипси» — не пиріг, а фантастика! При цьому, зусиль докладається мінімум. ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ.
Пиріг «Заливне яблучко» із сухофруктами та горішками
Ніжна пухка основа й ціленькі яблука, фаршировані справжньою вітамінною бомбою! Тісто повітряне, з вершково-ванільним смаком, в міру вологе, а всередині кисло-солодкі плоди, запечені з різноманітною начинкою, корицею та медом. До речі, наповнення яблук можна змінювати на свій смак. Згодяться не лише будь-які горіхи та сухофрукті, але й шоколад, карамель, сир, ягоди тощо. Розріз пирога — просто шедевральний! Яблука стають м'якими й ніжними. Під час випічки аромат стоїть незабутній! ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ.
Насипний пиріг із яблуками, варенням і сиром
Це не просто яблучний пиріг, а справжній еталон серед яблучних пирогів! Дуже легко готувати й смачно споживати. Рецепт для господинь, які не товаришують із тістом, адже за основу тут борошняна крихта. Ця випічка стає фаворитом практично в кожного, хто її хоча б раз скуштував! ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: