Гаряча тема:
- Війна
Рецепти пісних салатів стануть у пригоді кожній господині, адже їх можна використовувати не лише під час посту, а й, до прикладу, в розвантажувальні дні чи як чудове доповнення до м’ясних страв.
Салат з корейською морквою і маринованим огірком
Смачний, пікантний, гостренький салатик для вашого пісного столу. Така страва стане чудовим доповненням до будь-якого гарніру. Страва бюджетна й готується дуже просто, буквально за 10-15 хвилин. Моркву корейську краще робити власноруч, але можна використовувати й магазинну — вже готову.
РЕЦЕПТ ТУТ.
Теплий салат із квасолею, морквою та шампіньйонами
Поживна й швидка в приготуванні страва, багата на білки та вітаміни. Що особливо актуально в піст. Салатів із квасолею є безліч. Чимось всі вони схожі, але все одно кожен по-своєму смачний. «Фішкою» цього є особливе приготування моркви. А наступного дня після настоювання він стає ще смачнішим!
РЕЦЕПТ ТУТ.
Салат із капусти з маринованими грибами
Легкий та дієтичний салат — для тих, хто постить або худне, справжня знахідка. Обожнюю додавати у закуски мариновані грибочки. Як на мене, вони чудово доповнюють будь-які овочі або м’ясо. Гадаю, що кількість інгредієнтів вказувати не обов'язково, адже пропорції можна сміливо коригувати. Орієнтуйтеся на свій смак.
РЕЦЕПТ ТУТ.
Салат з апельсинами, оливками та червоною цибулею
Незвичайний кисло-солодко-солоний салат із категорії «мої страви-фаворити». Коли ви спробуєте його, то одразу ж зрозумієте – готувати цю смакоту можна не лише в піст. Ніколи б не могла подумати, що поєднуватиму такі, здавалося б, «некомпанійські» продукти в салаті! Цибуля практично одразу ж маринується у соєвому соусі й апельсиновому соку, втрачає гіркоту, але при цьому залишається хрусткою. Вона чудово гармоніює як з апельсинами, так і з оливками. Тут усього три інгредієнти, а багатство смаку не передати словами! В салаті виходить багато соусу. Подавати можна до каш, картоплі або рису.
РЕЦЕПТ ТУТ.
Салат із пекінською капустою, оселедцем і яблуком
Чудове доповнення до гарніру з картоплі. Оселедець із яблуком – це вже давно класика жанру. А тут трішки інше поєднання, не менш цікаве. Навіть у суворий піст є дні, в які можна споживати рибу. Тож гадаю, що цей салатик стане в пригоді, адже пісних рецептів багато не буває!
РЕЦЕПТ ТУТ.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: