Гаряча тема:
- Війна
Піст — це не привід обмежуватися одноманітною їжею. Не забувайте імпровізувати. Комбінуйте різні продукти, інгредієнти, приправи. Повірте, навіть звичні каші та рагу можуть стати коронною стравою, якщо проявити фантазію.
Пісний рис з овочами «Рататуй»
Такий рис підійде як окрема страва в піст, або як святковий гарнір, адже він апетитно й красиво виглядає на столі й виходить дуже смачним. Рис з овочами – дуже проста, швидка в приготуванні й ситна страва. І хоча він вегетаріанський, проте смакує не гірше, ніж плов із м’ясом! Адже широка палітра овочів робить його неймовірно смачним. До речі, складові можна коригувати на свій смак відповідно до наявних у вас вдома продуктів. Підійдуть заморожені броколі, цвітна капуста, консервована кукурудза, консервований болгарський перець та навіть пекінська капуста… У мене цього разу заморожені спаржева квасоля та зелений горошок, оскільки зараз якраз час звільняти місце в морозильній камері.
ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ.
Дуже смачна страва для любителів оригінальних гарнірів. Люблю тушковану капусту в будь-якій інтерпретації. Квасоля теж один із моїх улюблених продуктів. А ось поєднати їх разом якось раніше мені не доводилося. І даремно! Адже вони ідеально доповнюють одне одного. Особливо страва стане в пригоді тим, хто дотримується постів, вегетаріанства.
ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ.
Картопля, тушкована з овочами та печерицями
Швидка, не клопітка й дуже смачна страва, якою можна ласувати не лише в піст. Рецепт побачила в ютубі. Автор запевняв, що страва має турецьке походження. Така картопелька легка, корисна, готується на «раз-два» і чудово урізноманітнює пісне меню.
ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ.
Швидка в приготуванні й дуже свіжа на смак пісна страва. Родзинка цього гарніру, звісно, в лимоні. Звертаю окрему увагу, що його потрібно обов'язково попередньо заморозити, оскільки свіжий може гірчити в готовій страві. Цитрина в такому вигляді абсолютно змінює звичний смак рису!
ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ.
Ніжна всередині та з ароматною скоринкою зовні. Мінімум витрат та клопоту, максимум користі та смаку. В нашій сім’ї це найулюбленіший спосіб приготування картоплі. Рецепт дуже простий, дешевий і швидкий. Я навіть сумнівалася, чи варто його викладати… Проте мої рідні переконали мене, що він заслуговує на публічність, адже картопелька виходить дуже смачною й ароматною. Такий гарнір навіть може бути самостійною стравою, а в «прикуску» з квашеним чи маринованим огірочком йому взагалі ціни не має!
ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: