Гаряча тема:
- Війна
Багато рецептів сирних пасок не буває! У цьому я переконуюся щороку, коли шукаю, а потім готую новий смаколик для великоднього столу. Сирна паска – це не лише вишуканий та смачний десерт, а ще й дуже корисний.
Карамельно-бананова сирна паска з фініками, горіхами та родзинками
Це така неймовірна смакота, що відірватися неможливо! Рецепт брала на одному з кулінарних форумів, на якому всі форумчани дуже її рекомендували. Тепер і я приєднуюся до їхнього хору й ладна заспівати цій пасочці не одну хвалебну оду! Готується вона за лічені хвилини, а виходить дуже смачною, просто казковою!
ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ.
Сирна шоколадно-кавова паска з бананами та сухофруктами
На смак ця пасочка як вишуканий десерт, навіть чимось кавове морозиво нагадує. Якщо ти гурман і кавоман, то цей десерт тобі сподобається 100%! В паски дуже насичений вишуканий смак і найніжніша консистенція. Начинку можна вибирати на свій смак. Цього разу в мене темні та світлі родзинки, фініки, банани та в’ялена диня.
ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ.
Сирна шоколадна паска з чорносливом, інжиром та родзинками
Шоколад+сухофрукти – це завжди безпрограшний варіант. А якщо вони поєднуються ще й із ніжною сирною масою, то такий смаколик здатен підкорити серце гурмана назавжди. Неможливо уявити собі великодній стіл без традиційної пишної здобної паски. Але не всі «товаришують» із тістом. А ось приготувати сирний великодній смаколик під силу навіть початківцям кулінарам. Крім ніжного вершкового смаку, така паска може зберігатися в холодильнику не один день. А діти, яких складно вмовити з'їсти ложку корисного сиру, завжди вимагають добавки. Повірте, перевірено особисто!
ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ.
Традиційний великодній смаколик на новий лад, який неодмінно стане справжньою окрасою святкового столу! Пропоную приготувати дуже яскраву лимонно-макову сирну паску, яка трохи відрізняється від традиційних сирних пасок тим, що готується із додаванням желе. В нашому випадку – лимонного (за бажанням його можна замінити на будь-яке інше – ягідне чи фруктове).
ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ.
Сирна паска «Смугастий квартет»
Чотири смаки в одному великодньому смаколику, чотири десерти на одній тарілці! Пропоную приготувати дуже красиву й не менш смачну чотириярусну сирну паску. Вона має не лише чотири кольори, але й чотири смаки. До складу сирних шарів входить чорний і білий шоколад, кава, журавлинний джем, сухофрукти, вишня та консервовані ананаси. З такою пасочкою не зрівняються ні новомодні чізкейки, ні традиційні сирники й запіканки!
ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: