Гаряча тема:
- Війна
Цей універсальний продукт використовується в приготуванні закусок, багатошарових пирогів, солодких та солоних рулетів і навіть десертів. А з начинкою можна фантазувати до безкінечності! З тонкого лаваша можна приготувати безліч швидких і смачних страв.
Закуска з оселедця «Ікринка» в лаваші
Рибна паста для бутербродів, паштет «Ікринка», ікорне масло... У цієї закуски багато назв. Страву без зусиль можна приготувати навіть не маючи жодного кулінарного досвіду! Паштет виходить дуже ніжним, на смак неабияк нагадує червону ікру. Як варіант, можна намащувати його на лаваш і загортати рулетиком. На святковому столі така закуска неодмінно слугує окрасою.
Рецепт ТУТ.
Рулетики з лаваша із сьомгою, сиром та огірком
Рулетики з тонким лавашем – це неймовірно смачно, не так калорійно як з хлібом чи батоном і напрочуд святково. Це універсальна закуска, і що найголовніше, її приготування не забере багато часу і сил. До того ж, вона компактна й «транспортабельна», адже її зручно брати із собою, загорнувши рулет у харчову плівку.
Рецепт ТУТ.
Ця страва — щось середнє між сендвічем, тарталеткою і канапе. Рулет з лаваша надає великий простір для реалізації фантазії і смаків кулінара. А ще такі гріночки можна сміливо готувати як закуску на фуршетний стіл.
Рецепт ТУТ.
Готуються швидко, виходять смачними й ситними. Рецепт — справжня «чарівна паличка» для господині! Пиріжки соковиті всередині та мають хрустку скоринку ззовні. І, що головне, смакують вони пречудово як у гарячому, так і в холодному вигляді.
Рецепт ТУТ.
Відомий грузинський пиріг із різних видів сиру, який готується з великої кількості шарів тіста. Але складний процес приготування можна значно спростити, замінивши його на тонкий лаваш. Для начинки можна використовувати сулугуні, адигейський сир або їхню суміш. Головний принцип приготування пирога полягає в тому, щоб лаваш був прісним, а сир – солоненьким. Зручна страва тим, що її можна розігрівати повторно – вона від цього анітрохи не втрачає в смаку.
Рецепт ТУТ.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: