Гаряча тема:
- Війна
Кабачок – унікальний овоч, адже з нього можна приготувати безліч смачних страв від яких будуть усі в захваті. Крім того кабачки дуже корисні, їх рекомендують як дітям, так і літнім людям, адже вони, в будь-якому вигляді, сприятливо впливають на травлення і підтримують здоров'я шкіри. Пропоную вам підбірку оригінальних і смачних рецептів.
Не тільки смачна і вітамінна, але ще й дуже апетитна страва, у якій можна проявити свою творчість і кулінарний смак. Овочеві рагу готувати просто, а їсти — одне задоволення! До страв з кабачків можна додавати будь-які продукти на свій смак. У мене цього разу молода квасоля. За бажанням до рагу можна «доплюсувати» болгарський перець, баклажани, корінь селери тощо. При цьому всі овочі чудово поєднуються один з одним. Куштуйте, експериментуйте і готуйте на радість родині! РЕЦЕПТ ТУТ.
Мінімум праці й смачна швидка вечеря готова! Запечені кабачки з різними начинками користуються великою популярністю серед господинь. Одне з найсмачніших поєднань – це кабачки з м'ясним фаршем і рисом. У літній сезон рекомендую обов’язково спробувати кабачкові… «голубці». Страва готується набагато простіше, ніж класичні голубці з капустою, хоча й дуже схожа за смаком. Кабачки виходять дуже ніжними, ароматними, соковитими!
РЕЦЕПТ ТУТ.
Кабачковий торт з плавленим сиром та помідорами
Існує безліч різних подібних рецептів із кабачків, проте в цьому варіанті, на мій погляд, найкраще поєднання продуктів. Цей закусочний тортик виходить дуже смачним. Він тримає форму і не розповзається під час нарізання. На замітку: смак страви залежить від плавленого сиру, тому вибирайте його ретельно, або ж візьміть свою улюблену марку.
РЕЦЕПТ ТУТ.
Відома всім страва, в яку кожна господиня може додати щось своє. Часто готую овочеве рагу в різних варіантах, але найулюбленішим залишається рагу з кабачків. Зі сметанкою ці овочі поєднуються якнайкраще.
РЕЦЕПТ ТУТ.
Паприкаш з кабачками та помідорами
Дуже апетитна, по-справжньому вітамінна овочева страва. Соковиті, злегка хрусткі овочі в сметанному соусі можуть бути самостійною стравою або ж гарніром.
РЕЦЕПТ ТУТ.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: