ye-logo.v1.2

Героїв, які віддали життя за Україну, провели в останню дорогу в громадах Хмельниччини

Суспільство 1588
Вічна пам
Вічна пам'ять українським захисникам... Фото: з фейсбук-сторінки Нетішинської громади

Вічна шана полеглим захисникам...

Полеглих захисників України проводжали в останню дорогу в кількох громадах Хмельниччини. Грицівська громада попрощалася з Юрієм Андрійчуком, у Нетішині – з Германом Решецьким, в Старокостянтинові – з Олександром Карпухіним, в Судилківській громаді, що на Шепетівщині, - з Миколою Юр'євим.

Учора, 6 травня, прощалася з Героєм Грицівська громада, що на Шепетівщині: в останню дорогу проводжали солдата-навідника Юрія Андрійчука.

Як повідомляють в Грицівській громаді, на другий день після повномасштабного вторгнення російського агресора Юрій не задумуючись вступив до ЗСУ захищати незалежність України.

«Юрій Андрійчук народився 6 травня 1978 року в селі Лотівка, де пройшло його дитинство та шкільні роки. Здобув освіту в Грицівському ВПУ-38, де і зустрів свою другу половинку, створив сім'ю, в якій зростало троє діток – два сина і дочка. Залишились незавершеними справи, нездійсненними мрії - все перекреслила і в одну мить забрала клята війна. Юрій Андрійчук загинув 27 квітня 2024 року поблизу населеного пункту Стельмахівка Сватівського району Луганської області», - розповідають про Героя в Грицівській громаді.

Поховали Юрія в рідному селі Лотівка з усіма військовими почестями…

Прощалася з Героєм Грицівська громада, що на Шепетівщині: в останню дорогу проводжали солдата-навідника Юрія Андрійчука. Фото: зі сторінки Грицівської громади у фейсбуці

Сьогодні, 7 травня, нетішинці провели в останню дорогу воїна-Героя 52-річного Германа Решецького, солдата, стрільця-санітара механізованого батальйону. Як повідомляють у виконавчому комітеті Нетішинської міської ради, він загинув від ворожої кулі 2 травня на передній лінії фронту поблизу села Сергіївка Луганської області.

Нетішинці провели в останню дорогу воїна-Героя 52-річного Германа Решецького. Фото: виконавчого комітету Нетішинської міської ради

«На щиті» до Старокостянтинова сьогодні, 7 травня, повернувся солдат-захисник Олександр Карпухін.

Як повідомляють в Старокостянтинівській міській раді, вірний військовій присязі, Олександр загинув 29 квітня 2024 року під час бойових дій в районі населеного пункту Куп'янськ-Вузловий Харківської області.

Похова Олександра Карпухіна на міському кладовищі. Захисникові було 36 років...

«На щиті» до Старокостянтинова сьогодні, 7 травня, повернувся солдат-захисник Олександр Карпухін. Фото: зі сторінки Старокостянтинівської міської ради у фейсбуці

Судилківська громада сьогодні прощалася із захисником, який загинув на російсько-українській війні, жителем села Городище, Миколою Юр'євим, 1985 року народження.

Як повідомляють в Судилківській громаді, Микола Юр'єв командир гірсько-штурмового відділення однієї з військових частин, молодший сержант, загинув 2 травня 2024 року на Донеччині.

Поховали Героя у рідному Городищі…

Судилківська громада прощалася із захисником Миколою Юр'євим. Фото: з фейсбук-сторінки Судилківської громади

 Вічна шана полеглим воїнам...

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую