ye-logo.v1.2

Які статки задекларувала нова голова Летичівської райдержадміністрації

Політика 6650
Раніше Раїса Кабанова працювала податківцем
Раніше Раїса Кабанова працювала податківцем. Фото: letadm.gov.ua

Огляд біографії та електронної декларації Раїси Кабанової.

Кореспонденти сайту «Є» продовжують аналізувати біографії та електронні декларації новопризначених очільників районних державних адміністрацій Хмельницької області. На черзі Кабанова Раїса Юріївна, яку Володимир Зеленський призначив головою Летичівської РДА.

За інформацією сайту Летичівської райдержадміністрації, Раїса Кабанова народилася 14 травня 1965 року у Летичеві. Вищу освіту вона здобула у Тернопільському інституті народного господарства та Міжрегіональній Академії управління персоналом. Більшу частину своєї трудової діяльності вона пропрацювала на різних посадах у податкових службах. Так, востаннє із жовтня 2018 року до січня 2019-го вона обіймала посаду заступника начальника відділу податків і зборів з юридичних осіб Красилівського управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області. А з того часу і донедавна — тимчасово безробітна. Раїсу Кабанову президент призначив головою Летичівської райдержадміністрації 21 лютого цього року.

Як зазначається на сайті Центральної виборчої комісії України, вона на місцевих виборах 2015 року балотувалася до Летичівської районної ради від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Останню електронну декларацію вона подала 24 лютого цього року. У ній відображені її статки та доходи за 2019-й.

Торік вона володіла двома квартирами. Перша площею 43,6 квадратних метрів розташована у Хмельницькому, інша на 64 «квадрати» — у Летичеві. Крім того, у цьому райцентрі та селі Кудинка Летичівського району вона мала дві земельні ділянки загальною площею 20 тисяч 100 квадратних метрів. Мала вона у Летичеві й об’єкт незавершеного будівництва — гараж з господарчими спорудами (56 квадратних метрів). Проте автотранспортом Раїса Юріївна ні у 2019 році, ні у 2018-у офіційно не володіла.

У 2019 році Раїсі Кабановій нарахували 41 тисячу 986 гривень зарплатні за основним місцем роботи у Головному управлінні Державної фіскальної служби у Хмельницькій області, 68 тисяч 864 гривні допомоги по безробіттю та 67 тисяч 530 гривень пенсії. Решта її доходів загалом склала понад 75 тисяч гривень. Серед них є дохід від відчуження нерухомого і рухомого майна, банківські відсотки, дохід від здачі нерухомості в оренду тощо.

Раїса Кабанова торік на банківських рахунках мала 70 тисяч 411 гривень, 3 тисячі 336 доларів і 56 євро, а також задекларувала 2 тисячі гривень готівкою. Корпоративними правами Раїса Юріївна офіційно не володіє.

Нагадаємо, кореспонденти сайту «Є» вже розглянули декларації новопризначених голів Білогірської РДА Юрія Загоруйка, Віньковецької РДА Володимира Лужняка, Волочиської РДА Юрія Марущина, Городоцької РДА Жанни Кордас, Деражнянської РДА Олександра Щербаня, Дунаєвецької РДА Ярослава Купчика, Ізяславської РДА Івана Федорчука, Кам’янець-Подільської РДА Анатолія Бернашевського, Красилівської РДА Василя Кравчука, Новоушицької РДА Олександра Солов’я, Хмельницької РДА Артема Багінського та Чемеровецької РДА Юлії Андрущенко.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую