ye-logo.v1.2

Якими статками володіє новий голова Кам’янець-Подільської райдержадміністрації

Політика 4850
Раніше Анатолій Бернашевський займався підприємницькою діяльністю
Раніше Анатолій Бернашевський займався підприємницькою діяльністю. Фото: adm-km.gov.ua

Огляд біографії та електронної декларації Анатолія Бернашевського.

Кореспонденти сайту «Є» продовжують аналізувати біографії та електронні декларації новопризначених очільників районних державних адміністрацій Хмельницької області. На черзі Бернашевський Анатолій Вячеславович, якого Володимир Зеленський призначив головою Кам’янець-Подільської РДА.

За інформацією пресслужби Кам’янець-Подільської райдержадміністрації, Анатолій Бернашевський народився 17 вересня 1972 року. Вищу освіту здобув у Кам’янець-Подільському сільськогосподарському інституті за фахом «Ветеринарна медицина». До 1997 року працював майстром у ковбасному цеху в селі Оринин Кам’янець-Подільського району, а далі — начальником цеху. Впродовж 2001-2010 років був фізичною особою-підприємцем, а у період з 2010 до 2011 очолював Орининську сільську раду. Опісля Анатолій Бернашевський повернувся до підприємницької діяльності. Президент призначив його головою Кам’янець-Подільської райдержадміністрації 21 лютого цього року.

Останню електронну декларацію новопризначений очільник райдержадміністрації подав 24 лютого. Відповідно у ній зображені його доходи та статки за 2019 рік.

Уся задекларована нерухомість Анатолія Бернашевського розташована у Кам’янці-Подільському. Там він має квартиру площею 62 квадратних метрів і гараж площею 24,8 квадратних метрів. Спільно з дружиною Оксаною Бернашевською він володіє двома магазинами площею 29,9 «квадратів» та 97,9 «квадратів», а також земельною ділянкою (68 квадратних метрів). У власності Оксани Бернашевської у Кам’янці-Подільському перебуває лише гараж площею 26,7 квадратних метрів.

З автотранспорту Анатолій Вячеславович має легкову автівку марки «Volkswagen Passat» 2016 року випуску, а його дружина — вантажівку «Ford Transit» 2011 року випуску.

Також торік йому належала повила акцій приватного підприємства «Дворянські ковбаси».

У 2019 році Анатолію Вячеславовичу нарахували 840 тисяч 200 гривень доходу від зайняття підприємницькою діяльністю та 29 тисяч 866 гривень від відчуження нерухомого майна. Натомість його дружині — 975 тисяч 420 гривень від зайняття підприємницькою діяльністю та загалом понад 50 тисяч гривень від відчуження нерухомості.

Крім того, у декларації вказано, що вони з дружиною окремо взяли два кредити. Загальна сума їх фінансових зобов’язань торік скала 940 тисяч 252 гривні.

Нагадаємо, кореспонденти сайту «Є» вже розглянули декларації новопризначених голів Білогірської РДА Юрія Загоруйка, Віньковецької РДА Володимира Лужняка, Волочиської РДА Юрія Марущина, Городоцької РДА Жанни Кордас, Деражнянської РДА Олександра Щербаня, Дунаєвецької РДА Ярослава Купчика, Ізяславської РДА Івана Федорчука, Новоушицької РДА Олександра Солов’я, Хмельницької РДА Артема Багінського та Чемеровецької РДА Юлії Андрущенко.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую