ye-logo.v1.2

Тимчасово безробітний і доларові заощадження: що відомо про нового голову Красилівської РДА

Політика 7018
Після 2006 року Василь Кравчук офіційно «тимчасово не працював»
Після 2006 року Василь Кравчук офіційно «тимчасово не працював». Фото: krasyliv-rda.gov.ua

Огляд біографії та електронної декларації Василя Кравчука.

Кореспонденти сайту «Є» продовжують аналізувати біографії та електронні декларації новопризначених очільників районних державних адміністрацій Хмельницької області. На черзі Кравчук Василь Миколайович, якого Володимир Зеленський призначив головою Красилівської РДА.

За інформацією Хмельницької облдержадміністрації, Василь Кравчук, народився 16 червня 1961 року в селі Дружне Красилівського району. Освіту він здобув у Хмельницькому технологічному інституті побутового обслуговування. Власне для Красилівської РДА Василь Миколайович не нова людина, адже у 2006 році працював першим заступником голови цієї райдержадміністрації. Проте з того часу й донедавна він офіційно «тимчасово не працював». Такого він у різні роки був депутатом Красилівської районної ради. Головою Красилівської РДА президент призначив його 21 лютого цього року.

Останню електронну декларацію за 2019-й Василь Кравчук опублікував 24 лютого цього року.

З нерухомості Василь Миколайович торік володів у Красилові житловим будинком площею 105,7 квадратних метрів. Інший його будинок площею 241,6 квадратних метрів розташований у селі Дружне Красилівського району. У цьому ж селі та райцентрі він має три земельні ділянки загальною площею 7 тисяч 115 «квадратів». Натомість його дружина Людмила Кравчук у Києві володіла квартирою площею 45,1 квадратний метр та мала 50% власності на дві земельні ділянки у Дружному Красилівського району загальною площею 17 тисяч 367 «квадратів».

Василь Кравчук з 2017 року володіє автомобілем «Hyundai Santa Fe» того ж року випуску та з минулого року — мотоциклом «Speed Gear M150» 2018 року випуску.

Доходи Василя Кравчука за минулий рік, крім 10 тисяч 786 гривень банківських відсотків, відсутні. Така ж ситуація з його декларацію за 2018-й. Натомість його дружині у 2019 році нарахували 147 тисяч 199 гривень зарплатні за основним місцем роботи у відділі освіти, молоді та спорту Красилівської міської ради, 2 тисячі 588 гривень доходу від надання майна в оренду та загалом 8 тисяч 399 гривень банківських відсотків.

Свої заощадження родина Кравчуків торік тримала на банківських рахунках. Зокрема, новопризначений голова Красилівської РДА загалом задекларував 15 тисяч доларів, а його дружина — 19 тисяч доларів.

Нагадаємо, кореспонденти сайту «Є» вже розглянули декларації новопризначених голів Білогірської РДА Юрія Загоруйка, Віньковецької РДА Володимира Лужняка, Волочиської РДА Юрія Марущина, Городоцької РДА Жанни Кордас, Деражнянської РДА Олександра Щербаня, Дунаєвецької РДА Ярослава Купчика, Ізяславської РДА Івана Федорчука, Кам’янець-Подільської РДА Анатолія Бернашевського, Новоушицької РДА Олександра Солов’я, Хмельницької РДА Артема Багінського та Чемеровецької РДА Юлії Андрущенко.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую