emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
17 Травня 2018 Батьківщина 3058

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Нова сильна команда виправить руйнівні наслідки зовнішнього впливу на Україну

Корумпована влада неспроможна протидіяти зовнішньому тиску та, у корисливих інтересах, "здає" країну, погоджуючись на утвердження зовнішнього управління.
Україна протягом останніх чотирьох років перебуває під негативним зовнішнім управлінням.

Частина великих транснаціональних фінансових олігократій за сприянням корумпованого керівництва України грубо і цинічно заробляють на нашій державі.

Про це заявила лідер партії «Батьківщини» Юлія Тимошенко під час ефіру на телеканалі «NewsOne». При цьому, вона наголосила, що в України є друзі – як то США, ЄС чи МВФ, які можуть допомогти нам, але не вирішать наші проблеми за нас.

Знищення країни кланово-олігархічною системою, на переконання Юлії Тимошенко, відбувається через наступні глобальні кроки:
– знищення банківської системи;
– вбивство середнього класу;
– створення штучної інфляції,
– вимивання грошей з економіки;
– запровадження завищених тарифів;
– створення умов для еміграції;
– руйнація системи охорони здоров’я;
– демонтаж системи освіти.

Лідер партії "Батьківщина" вважає, що не можна далі українську націю тримати невігласами. Треба знати правду і розуміти, як протистояти цьому згубному для країни зовнішньому впливу.

Юлія Тимошенко підкреслила, що Російська Федерація та глобальна світова олігархія за сприяння нашої слабкої влади ведуть проти України гібридні війни, мета яких – колонізація країни через уряд так званих технократів, які не відбудовують країну, а навпаки – дозволяють її споживати через різні сфери.

Нова сильна команда виправить руйнівні наслідки зовнішнього впливу на Україну!
Наразі, «Батьківщина» формує таку команду і партія готова публічно оголосити новий курс країни, який має дві складові:
1. перебудова всієї політичної системи життя;
2. новий економічний курс країни, який крок за кроком виведе нас з критичного стану.

Юлія Тимошенко закликала громадян відповідально ставитися до країни, «адже вже нема часу на експерименти». На її переконання, доля країни вирішуватиметься на наступних президентських і парламентських виборах. Бо саме від свідомого вибору українців залежить можливість того, щоб до влади в України прийшла сильна, незалежна, професійна команда, яка поставлять країну на ноги.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.05.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.68
39.72
43.16
43.19

Архів новин

<<Травень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

  


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо