emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт

Блоги користувачів

Шановні дописувачі-блогери! У зв'язку з редизайном сайту, редакція закрила можливість додавати дописи у цей розділ. Однак раді вас попередити, що ми розробили новий розділ «Спецпроекти» у якому й розмістили Блоги. А також дещо змінили умови розміщення дописів у блогах.

Ті з вас, хто готує матеріали і має бажання опублікувати їх у блогах, можуть написати на електронну скриньку [email protected]. Звертаємо вашу увагу, що редакція залишає за собою право вирішувати чи публікувати ці тексти у розділі Блоги.

Прошу також зауважити, що у нас є розділ «НарКор», де усі зареєстровані читачі мають можливість публікувати свої новини чи інформацію.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

блоги журналістів

Порушення правил дорожнього руху інспекторами ДАІ в хмельницькому

13 Жовтня 2013 Як хмельницькі "даішники" труять газом водія (ВІДЕО) Більше дивись у новинах та коментарях на сайті Є" http://ye.ua/news/news_13941.html       Це ще одна рубрика на нашому блозі  STOP ДАІ   про порушення правил до...    читати далі»

Марафон

Біг ЗА МИР в Хмельницькому. 19-20 червня КОЖЕН бажаючий. Спонсори забігу підтримуються. Тел. 097 173 92 02    читати далі»

теги: марафон 9506 0

За дві криниці до прірви. Частина 1

Цього року, року Божого 2011 від Різдва Христового, стоїть невимовна спека. У селі тільки й розмов про те, що буде голод, а за Радянської України, за Совєтського Союзу все було інакше: і хліб був по 16 копійок, і за пенсію можна було не тільки прожити до наступної, а й відкласти на потім - на чор...    читати далі»

ОСІНЬ ВИБОРУ

Для людей, далеких від політики, всі вибори схожі. Насправді ж вони завжди різні. Особливості Парламентські вибори 2012 року для України особливі. Не лише тому, що нарешті завершує свою роботу депутатський корпус сьомого скликання, який самовільно, всупереч Конституції України, на півто...    читати далі»

Смертельна загроза

І сьогодні наш селянин спокійний, бо впевнений, що він буде так само потрібний китайцеві, арабові, єврею – всім, хто прийде на його землю. Він спокійний, як їжачок, якому не страшний ніякий звір, бо він має колючки. Їжачок вільно перебігає автомобільну трасу, не усвідомлюючи, що колючки вже...    читати далі»

Кумедні шапочки, відпочинок і географія

На фестивалі щодня були дощі, самі безбашені не ховалися від них взагалі, передбачливі - носили з собою парасольки, дощовики, плащ-палатки, і х-тось просто хоодив у шляпках: і в дощ і в сонце захист є. Ми трохи назбирали кадрів хто в чому ходив, а також понаблюдали хто і як розважався в перервах ...    читати далі»

блоги користувачів

ПриватБанк презентував світу хмарну ОС corezoid.com

Вже 5 років поспіль (посилання https://blog.privatbank.ua/?p=722&lang=uk) ПриватБанк їздить на фінтех-конференції Finovate. Цього разу ми показували свою новинку на FinovateSpring у Сан-Хосе (Каліфорнія). 13 травня маркетинг-директор ПриватБанку Сергій Даниленко разом зі своїм колегою Анатолієм Рогальським представили світу сервіс corezoid.com Основна проблема сучасних компаній у тому, що вартість змін їх бізнес-процесів занадто висока як у часовому, так і у фінансовому еквіваленті. ...    читати далі»

теги: немає тегів 5218 0

ЧОРТ (x/1.)

Майор зайшов у кімнату і щось сказав, що саме я не пам’ятаю, але мені вже тоді стало зрозуміло: потрібно йти. Швидко встав із ліжка, одягнувся і ми вийшли. «Ліфт не працює». Спускалися сходами. «Шо там?» - питав я. Грішка: потім побачиш! Через кілька хвилин ми стояли на вулиці під гуртожитком. Аля стояла біля входу і курила. - Що? -Там! Чорт лежав під кущем. - Я не знаю, як воно… просто… Я зробив кілька кроків в сторону, аби угледіти його ...    читати далі»

теги: новела, чорт, 46 0

А есть ли «незалежність» о которой мы так громко говорим и которой так гордимся?

      Государственный долг возникает из заимствований государства, направленных на покрытие дефицита бюджета. Государственный долг складывается из задолженности центрального правительства, региональных и местных органов власти, государственных организаций, предприятий. В Украине на сегодняшний день государственный долг составляет 360,5 млрд гривен. Государственный и гарантированный государством долг в 2011 году составил 474,67 млрд. грн или 42,5% ВВП. В структуре го...    читати далі»

теги: немає тегів 2

«Ядерні відходи»/ Український фільм потрапив до конкурсної програми фестивалю в Локарно

Короткометражний фільм Мирослава Слабошпицького «Ядерні відходи» увійшов до конкурсної програми 65-го ювілейного кінофестивалю в Локарно, який вважається одним з найбільш авторитетних кінофорумів Європи. Нова стрічка українського режисера повністю знята в Чорнобилі та Прип'яті Цього року конкурс включає 28 короткометражних і среднеметражніх стрічок молодих незалежних режисерів з країн Європи, Азії, Австралії, США і Великобританії. Картина Мирослава Слабошпицького - єдина ...    читати далі»

Андрій Березюк: «Ніхто не має права робити вибір замість нас»

  У суботу по всій Україні пройшли мітинги на підтримку телеканалу «ТВі», єдиного об’єктивного каналу держави. Акції відбулися майже у кожному обласному центрі країни, де тисячі небайдужих громадян стали на захист свободи слова в Україні та висловили свій протест проти обмеження мовлення на кабельному телебаченні. Телеканал «ТВі» ще 20 липня заявив про відключення з кабельних мереж "Тріолан", внаслідок чого жителі 11 міст України втратили ...    читати далі»

теги: свобода тві 5283 0

"Ціну на електроенергію необхідно збільшити у 2-3 рази" - Сергій Дяченко

Передумови для підвищення цін на електроенергію існують. Існують вони з двох головних причин – потреби зменшити обсяги державного субсидування і постійного зростання цін на паливо. Однак на сьогодні процеси ціноутворення і формування ринків у нас здійснюються непрозоро, тому говорити про реальне збільшення ціни для населення не доводиться. Розглянемо першу причину – економічну. У нас механізм розрахунку середніх цін такий, якщо одна категорія споживачів недоплачує, то інша &nd...    читати далі»

теги: немає тегів 4675 2

"Мій мисливець"

  Автор Віталій Дерех, м. Тернопіль  - Фільм "взяв" перше місце фестивалю.     читати далі»

Джазовий форум у моно-театрі Кут.

  Цієї осені,а саме 29 та 30 жовтня у моно театрі Кут проходитиме джазовий форум. Джазовий форум – це два дні майстер класів по джазовим технікам гри на різних музичних інструментах та джазовому вокалу, лекцій по історії джазу, а також -  це два вечори живої джазової музики. Для цього до нашого міста приїздять джазмени зі Львову, Вінниці, навіть з Томську (Росія). Наприклад «один з кращих саксофоністів України та світу»( за Вікіпедією) Юрій Яремчук,...    читати далі»

Рецепт

Інь-янь, або один і той самий рецепт від чоловіків та жінок. Ч: Взяти гарбуз, вирізати трикутник, ложкою вибрати половину, вкинути туди чайну ложечку дріжджів, заклеїти скотчем, поставити в тепло. Чекати, поки скточ не здується. Готово. Ж: Взяти гарбуз, вирізати трикутник, ложкою вибрати половину, влити туди шампанського, заклеїти скотчем і поставити в холодильник... Принаймні гарубз та скотч в нас спільні... ...    читати далі»

теги: рецепт 5463 3

Кличко: Чинна влада не захищає інтереси людей

  Дворазовий чемпіон світу з боксу у важкій ваговій категорії, лідер опозиційної партії "Удар" Віталій Кличко запропонував іншим опозиційним партіям підписали угоду про співпрацю на виборах до парламенту у жовтні та про принципи створення парламентської більшості у новій Верховній Раді.   Сам чемпіон світу запевняє, що цього року залишить бокс і займатиметься політикою. Поки що ж у найближчі дні вирушає до Австрії на тренування перед важливим боєм із англійськи...    читати далі»


Курси валют на 19.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.03
39.05
42.36
42.37

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо