Гаряча тема:
- Війна
Для багатьох господинь гарбуз – продукт досить специфічний і окрім знайомої всім з дитинства гарбузової каші, здається, приготувати з нього більше нічого не можна. Але як ви помиляєтеся! Адже гарбуз – це суперфуд, який можна поєднати практично зі всім, що ви знайдете в холодильнику: і з м’ясом, і з грибами, і з іншими овочами, а якщо хочете чогось солоденького – сміливо випікайте солодкі пироги з гарбузом, фруктами, сиром, шоколадом тощо. Смак та задоволення для всієї сім’ї гарантовані!
Салат з печеним пряним гарбузом, бринзою та насінням соняшника
Крім того, що салати з гарбуза апетитні на вигляд, оригінальні на смак, у них ще безліч різної користі. А поєднання «пряний гарбуз, бринза та насіння» — це ідеальне гастрономічне тріо!
РЕЦЕПТ ТУТ.
Ікра з гарбуза «Помаранчева ніжність»
Чудова, проста в приготуванні закуска, сповнена корисними речовинами, вітамінами та… сонечком. А ще в ній лише 54 калорії! Ікра підкорює своєю ніжною консистенцією та солодкуватим присмаком. Закуска виходить густою, оксамитовою та смакує навіть краще, ніж всіма улюблена кабачкова! Вона чудово імпонує до різних страв, а зі свіжим хлібчиком це взагалі нереальна смакота!
РЕЦЕПТ ТУТ.
Гарбузовий крем-суп із селерою та імбиром
Ніжний, солодкуватий, густий і апетитний... Тарілочка такого ситного та поживного крем-супчика на обід зігріє в холодний день, додасть енергії та здоров'я вам і вашим рідним. Маленький секрет цієї першої страви полягає в тому, що крем-суп на наступний день стає ще смачнішим і ароматнішим.
РЕЦЕПТ ТУТ.
Страва швидка в приготуванні, дуже смачна, соковита і, що найголовніше, корисна! Рецепт простенький, проте результат смачненький! Завдяки гарбузу котлети виходять дуже ніжними й соковитими. Смачно подавати до них соус зі сметани, часнику й зелені.
РЕЦЕПТ ТУТ.
Качка з гарбузом та яблуками в гусятниці
Дуже вдалий рецепт приготування качки — м’ясо немов «знежирюється» завдяки гарбузу та кислим яблукам. При цьому фрукти й овочі такі смачні, що з’їдаються вмить на рівні з м’ясом.
РЕЦЕПТ ТУТ.
«Ліниві» вареники по-новому – із сиром, родзинками та гарбузом
Рецепт удосконалений – незвичний та дуже цікавий! Гарбуз взагалі не відчувається, завдяки йому страва набуває не лише яскравого помаранчевого відтінку, але й приємного динного аромату! Такі варенички готуються буквально за декілька хвилин і, що важливо, з простих доступних продуктів. Начинка у вигляді тертого гарбуза та родзинок додається просто у сирне тісто. І не потрібно витрачати час на ретельне замішування, розкачування та марудне ліплення вареників. Смачно, швидко й жодної мороки! А ще дуже корисно! Адже сир та гарбуз — це ідеальний тандем для фігури. Ці «ледачі» вареники для тих, хто не дозволяє собі їсти тісто. Адже у 100-грамовій порції лише 140 ккал!
РЕЦЕПТ ТУТ.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: