Гаряча тема:
- Війна
Рецептів з курячої печінки є безліч. Найчастіше її смажать та тушкують, попередньо запанірувавши у борошні. Проте з цього недорогого субпродукту можна приготувати набагато більше цікавих та смачних страв. Печінка курки чудово гармонує з овочами, крупами та навіть фруктами. Смачно й ситно буде в кожному разі: чи то печеня, чи то паштет, чи то запіканка.
Куряча печінка, запечена з чорносливом та сиром
Печінка виходить дуже м'якою, ніжною, соковитою, з приємним «димним» присмаком чорносливу. А в поєднанні із сиром — це взагалі класика! Дуже рекомендую приготувати і скуштувати цю страву. Вона хоч і проста, але дуже смачна! Рецепт ТУТ.
Смажена куряча печінка з цибулею і маринованими огірками
Страва досить оригінальна, і водночас проста. Печінка виходить ніжною, а кислинка огірків надає їй пікантності. Готується страва швидко, до неї підійде будь-який гарнір. Рецепт ТУТ.
Куряча печінка в горщиках із болгарським перцем та сиром
Соковита, м’яка та ніжна страва під апетитною рум’яною скоринкою – у глиняному горщику звичайна куряча печінка перетворюється на кулінарне диво! До того ж, на виході ви отримуєте приємний бонус у вигляді смачного вершкового соусу. Головні переваги печінки в горщиках — це особливий приємний смак, швидкість і простота приготування. Крім того, в цьому випадку не потрібно думати про гарнір, адже страви у горщиках вважаються самодостатніми й не потребують будь-яких додатків. Рецепт ТУТ.
Куряча печінка з білими грибами у вершковому соусі
Апетитна, м’якенька, пікантна та дуже ситна страва. Печінка з грибами – це класика жанру. Ця страва настільки самодостатня, що до неї навіть не потрібен гарнір. Гриби можна брати свіжі, або ж використати печериці чи гливи. Вони теж чудово доповнюють та підкреслюють смак печінки. Рецепт ТУТ.
Дуже ніжна куряча печінка в апельсиновому соку
Такої смачної печінки ви ще не їли! Вона приголомшлива – соковита, ніжна із легкою ноткою апельсину. Саме легкою, не нав’язливою! Ніколи раніше не вимочувала курячу печінку, лише яловичу та свинячу. Тим більше не використовувала для цього апельсиновий сік. Вийшло ДУЖЕ смачно й готувати не складно. Рецепт з категорії «мінімум інгредієнтів». Рецепт ТУТ.
Куряча печінка з яблуками та смородиною
Смачна й багатогранна страва: печіночка виходить дуже ніжною та м’якенькою, а ягоди, овочі та фрукти чудово доповнюють та розкривають її смак. Коли шматочок печінки потрапляє до рота, спочатку відчувається солодкувато-кислуватий смак ягід смородини. Потім — овочеві нотки та фруктові — морквяно-яблучні. Поступово проявляється гострота перчика й часнику. Дуже цікаві, незвичні й приємні відчуття! Рецепт ТУТ.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: