ye-logo.v1.2

На Хмельниччині запрацювала у тестовому режимі електронна черга у ТЦК

Суспільство 1372
Щоб записатися, необхідно вибрати область, місто та терцентр комплектування, в якому стоїте на обліку
Щоб записатися, необхідно вибрати область, місто та терцентр комплектування, в якому стоїте на обліку. Фото: автора

Функція доступна для жителів 20 міст та селищ області.

В Україні почала працювати електронна черга для запису в усіх територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки. Однак, поки у тестовому режимі, розповіла заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко. Можливість записатися в електронну чергу з'явилася і на Хмельниччині.

Як записатися

Електронна черга доступна за посиланням. Щоб записатися, необхідно вибрати область, місто та терцентр комплектування, в якому стоїте на обліку. Потім необхідно ввести персональні дані для запису, підтвердити номер телефону й отримати повідомлення з датою та часом запису. На Хмельниччині скористатися електронною чергою можна у 20 містах та селах.

Нагадаємо, 18 травня набув чинності новий закон про мобілізацію. Згідно з ним, усі чоловіки віком від 18 до 60 мають оновити свої облікові дані. Зробити це можна офлайн у територіальних центрах комплектування (ТЦК та СП) або Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП). Також оновити дані можна за допомогою застосунку «Резерв+». Він вже доступний для завантаження у App Store та Google Play Market.

Читайте також: Воїн-письменник Михайло Цимбалюк став переможцем обласної літературної премії

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую